Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Besplatni tarot: TAROT OTVARANJE 3 KARTE

Besplatni tarot

Pustinjak

Prošlost

Pustinjak traži svoje odgovore u miru i samoći; to je potraga za znanjem koje može naći samo u sebi. U vezi, znači da treba neko vrijeme ostaviti na miru jedno drugo i shvatiti ono što stvarno želite i trebate u svome odnosu. Ako želite nastaviti vezu ili krenuti dalje usmjerava da se jednoj strani prepusti povlačenje ako to zahtijeva ili je već učinila. Ozbiljna pitanja traže ozbiljne odgovore, a odgovori leže duboko unutar vas. Ako ste sami, ova karta pokazuje da niste još spremni za odnos. Po pitanju posla ukazuje na strpljivost i čekanje svoje prilike.

Toranj

Sadašnjost

Kula koja se ruši ili padajući toranj je naznaka nagle promjene koja obično dolazi s velikom snagom, poput munje iz vedra neba. Promjene ukazuju na trenutnu nesreću ili kraj nečega. Na kraju uviđate da je to za veće dobro koje će se tek poslije pokazati. U odnosima, označava neprilike ili kraj. Vaši planovi i snovi za život propadaju i ruše se. Ako ste sami, najavljuje ulazak u život nove osobe koja vam nikako neće odgovarati ili na uviđanje da ste pogriješili trošeći vrijeme i osjećaje na nekoga. U pitanjima za posao, znači gubitak, no ne za uvijek već za duži period.

Devetka štapova

Budućnost

Slika na karti je simbol osobeje na rubu, priprema se za najgore, međutim je posve nerealan u svojim procjenama. On je sumnjičav i ne može se opustiti. Vaša snaga i izdržljivost će biti testirani. U vezi, ova karta predstavlja stanje uma pri kojem se ne možete povezati emocionalno sa svojim partnerom, što može značiti blokadu, strah od povrijeđenosti, većinom bez argumenata. Ako ste sami možda imate problema s otvaranjem emocija, jer se bojite da vam neće biti uzvraćeno. U pitanjima posla označava pretjerivanje, ali obećava i uspjeh.

Ovo je jednostavni primjer, besplatni tarot, da bi mogli imati mali uvid u pojedinačno značenje karata, ali ne u poveznice, dakle, ne u tumačenje tri karte kada se povežu.

Ljubavni Tarot ŠEST KARATA

*Za ljubavni tarot ŠEST KARATA pozovite naše tarot majstore! Hrvatska 064 630 637, Njemačka 0900 3887 787 , Austrija 0900 520 834

ili email azeminatarot@gmail.com