Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Kako možete besplatni tarot koristiti?

Besplatni tarot

Prije spavanja izvucite jednu tarot kartu iz snopa i stavite je pod jastuk. Nemojte je gledati, samo izvucite i stavite pod jastuk. Vrlo je važno da se to uradi u toku večeri li noći, nikako po dnevnom svjetlu.Prije nego zaspite, pomislite na pitanje na koje vam je odgovor vrlo važan. Tri dana karta treba ležati ispod jastuka, do tada ne dirajte ni druge karte.

Četvrti dan, točno u ponoć, uzmite kartu ispod jastuka i pogledajte je. Intuicijom ćete gledajući u kartu dobiti jasan odgovor preko simbola sa karte koju ste izabrali. Tvorac Thoth, (Tot), tarota A. Crawley ovaj je postupak izvodio vrlo često, mada se rijetko spominje ta njegova navika. No međutim, on je izvlačio 3 tarot karte. Lakši put je jedna karta osobito ako je jedno pitanje na stvari. Otvaranje 3 karte je ipak zahtjevniji način da sami sebi protumačite što znače, točnije njihovu poveznicu. Ako je veliki mag tarota Aleister Crawley imao uvid u ovakav način proricanja, zašto ne biste pokušali i sami isto?

Tarot nije samo komplicirano otvaranje, tarot je magija, okultno, ali i igra. Ako ne vjerujete, igrajte se-možda se iznenadite. Bilo bi najlakše raspoznati što vam karta govori ako uzmete Rider-White tarot, najjednostavniji je po svojim simbolima, vrlo konkretne slike su na tim kartama. To je I jedan od najupotrebljavanijih tarot dekova ili špilova. Tot tarot je zahtijevan te težak za tumačenje ako niste doista stručnjak na polju ezoterije. Najbolji tarot majstori često ga izbjegavaju i priklanjaju se manje složenim kartama. Pokušajte.