Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

U pitanju je nadnaravna energija i njezino usmjeravanje prema onome tko treba odgovore i pomoć

Energetske blokade

Život je tako često težak i siv, da ne kažem crn, da ljudi posežu za nadnaravnim da bi pronašli odgovore ili pomoć. Magija u je mentalna dispciplina u cilju ostvarenja svih duhovnih i fizičkih potencijala. Pomoći ostvariti nekome sebe kroz bijeg od zla i ostvarivanje želja magija jeste.

Nisu u pitanju lešine mrtvih životinja niti nekakve zakulisne radnje: u pitanju je nadnaravna energija i njezino usmjeravanje prema onome tko treba odgovore i pomoć. No ako zovete vidovitost gatanje, neka gatanje bude! Vidovitost jeste magija za one koji nemaju dar vidovnjaštva.

Bilo je čudno čuti da me zovu – vidovnjakinja. Bilo je strano u početku. Prije sam se osjećala lošije, poslije je sve došlo na svoje mjesto. Proživljavala sam dobre i loše dane, pa su me zvali vještica, baba gatara, a u biti je sve to isto na koncu. Nisam mogla ignorirati taj dar cijeli život i tako je, prije 16 godina krenulo. Tarot karte su bile smjernica, svjetlost vodilja da kroz njih tumačim vizije. Čovjek bi došao i tražio pomoć, pazite, pomoć u većini slučajeva, a ne odgovor kao takav i ja bih otvarala karte i vizije bi kroz par minuta kretale.

I sada je tarot moja osnovna vodilja za predviđanje i usmjeravanje. Preko tarot karata otkrijem što je, bez njih dalje radim. Kroz tarot je uvijek najlakše čovjeku približiti kako vidim. Tarot karte sa svojim simboličnim slikama pričaju cijele živote.

Žao mi je vidjeti kako ljudima pogrešno tumače tarot. Sa svoje strane trošim mnogo energija da doprem do smisla svake otvorene tarot karte. Ne znam otkud mi dar, nitko to ne zna. Ne znam kako djeluje, samo djeluje. Ne znam kako vidim, samo vidim. Nije mi ni bitno znati.