Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Energetsko polje i bioenergija

Energetske blokade

Bioenergija na daljinu i psiha je ono što mene zanima i što prakticiram u otklanjanju energetske blokade, psihickih smetnji, fizickih problema i slicno. Svaki čovjek ima svoje energetsko polje otkuda se širi dobro i zlo u njemu i van naspram svijeta.Energetske blokade mogu dovesti do toga da poremete i u krajnjem slucaju unište ljudski život. A ono što njih izaziva su opet i opet negativne misli te osjecaji koje u sebi držimo ili ih ispoljavamo prema van.Svaki covjek može otkloniti vlastitu energetsku blokadu, no skoro svaki covjek to ne umije. Otklanjanje energetskih blokada je ponekad dug proces,no ponekad traje kratko, ovisno kolika je vjera covjeka u moć osobe kojoj se obratio za pomoć.

Obicno duže traje kada se radi na daljinu,bionergija na daljinu dakle.Jer ja koristim svoju bioenergetsku moc za razbijanje takvih blokada.Cesto je dovoljan samo obican razgovor da se covjeku otvore oci,da sagleda stvari na pravi nacin. Dogada se i da ne pomaže ništa, obicno kada nema vjere u pomoc ili kada cak podsvjesno pomoc ne želimo,a tražimo je. Uskladivanje rada čakri dovodi do zdravog protoka energije u nama.Jer cakre i jesu bit energije, njezini provodnici ili prijenosnici.

Mogla bih pricati stručnim jezikom,mogla bih ispisati stranice i stranice da bih objasnila važnost cakri,rad cakri,ali nikada ne bi bilo dovoljno rijeci da se istakne,da se naglasi važnost uskladenosti rada Čakri za naš život.

VIDOVITOST I BIOENERGIJA NA DALJINU Selma