Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Bik horoskopski znak: mjesečni horoskop

Horoskop

BIK
od 20. travnja/aprila do 21. svibnja/maja
Zemljani znak
Planet vladanja: Venera
Boja: Ljubičasta
Dragi kamen: Smaragd

Ljubav:
Sredina svibnja je period koji će vam donijeti ono što dugo očekujete na ljubavnom planu – većini Bikova. Strpljenje koje vam baš i nije jača strana se ipak isplatilo i dugo čekanje je na svome kraju. Ipak, kada dobijete što želite opet će se nakon kratkog vremena javiti nezadovoljstvo, pa ćete željeti i više. Vaš partner/partnerica će pokazati mnogo više od vas i s te strane ćete biti zadovoljni. Kraj travnja je strepnja i iščekivanje, nevjerovanje, sumnje, malodušnost, no ipak, kratkotrajno, jer ispunjenje željenog u vezi ljubavi već vam tiho kuca na vrata. Bikovi koji nisu još u vezi s proljećem se bude te im se otvaraju mogućnosti za nove ljubavne odnose pri čemu je savjet da se konačno oslobode straha kako će opet biti povrijeđeni – jer neće. Dok god gledate na prošlost, kočite budućnost koja vam dobra a posebno se to odnosi na ovaj mjesec.

Financije/Novac/Posao:
Poslovno ste preopterećeni i treba vam odmor pod hitno. Vaša energija je pri kraju i vaše tijelo to osjeća upravo u području gdje ste najosjetljiviji, a to je vrat, potiljak. Pritisak će se pojačavati ako ne usporite. Za novac se ne naziru novi problemi, ali stari neće biti riješeni ovaj mjesec nikako tako da s te strane stojite negdje u zlatnoj sredini. Manje obraćajte pažnju na osobe koje se trude da vas iritiraju i kvare vam dan
te unose nemir u poslovnom okruženju. Istina je da su mnogi Bikovi u negativnom energetskom polju što se tiče mjesta i prostora na i u kojem rade. Vi ste iznad toga, vaša snaga nadilazi sitne duše te ćete kroz svibanj to i uvidjeti.

Zdravlje:
Savjet je da se pobrinete provjeriti tlak, pritisak, jer će vam kroz peti mjesec predstavljati problem. Sve ostalo stoji manje više dobro. Nervoza uobičajena, za vas ništa novo. Ako se pitate otkud jak pritisak u potiljku to smo već spomenuli u vezi posla.