Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Bik ljubavni horoskop

Horoskop

U ljubavi horoskopski znak Bik nosi mnoge osobine kao i u ostalim područjima života.
Ovo razdoblje koje im pripada po zodijaku donosi dane iščekivanja i dane ispunjavanja na ljubavnom polju. Bikovi su snalažljivi i čvrsti tako da ih ni neke veće nevolje u ljubavi neće poljuljati. Što Bikove očekuje u ovom periodu travnja i svibnja?

20. april / travanj – 20. maj / svibanj
Element: Zemlja
Vladajući planet: Venera
Polaritet: Negativan
Omiljene boje: Ljubičasta
Osjetljivi dio tijela: Vrat
U kineskom horoskopu: Zmija
Astrološka kuća: Druga
Znak s kojim se ne slaže: Škorpion
Zaštita ili Amajlija: Smaragd

Bikovi koji su u braku će ova dva mjeseca imati miran period, pa čak i u onim brakovima gdje se čini da je situacija krajnje nepovoljna. No oni koji su u vezama okretat će glave od voljenih i tražiti nešto više, nešto drugo, nešto za što će u vrlo kratkom razdoblju shvatiti da im ne treba u životu i da mogu izgubiti mnogo. Važno je napomenuti da se ovo odnosi na većinu rođenih u ovom zodijačkom znaku. Posljedice će biti kratkotrajne, ali dosta snažno izražene kad partneri / partnerice Bikova otkriju, (Jer će otkriti), njihove tajne aktivnosti vezane za druge osobe i ugrožavanje ljubavne veze. Oni koji nisu u vezi i iščekuju glas od voljene osobe bit će usrećeni, jer će konačno doći do konkretnih kontakata te daljnjeg razvoja odnosa. Osobito će peti mjesec za ovaj horoskopski znak predstavljati pravo iskušenje po pitanju ljubavi. Bit će pred odlukama koje odavno odlažu, onim odlukama koje se tiču njihovog ljubavnog statusa. Stavite se na mjesto osobe s kojom ste u vezi i stvari će vam postati jasnije. Iskrenost će vam pomoći ma koliko vam bilo u određenom trenutku biti doista iskreni.

bik ljubav

Vrijeme je za punu odgovornost da bi sačuvali ono što je doista vrijedno da se sačuva. Savjet je za mnoge Bikove da izaberu u kojem pravcu će ići, ali da razmisle više puta, a ne da brzopleto donesu odluke. Istina je da će većina i donijeti dobre odluke u pogledu ljubavne budućnosti, a manjina će krenuti u posve krivom pravcu. Ipak, planeti će podržati čak i Bikove na krivome putu zbog njihovog čistog srca i karakternih vrijednosti koje posjeduju.

Bikovi, posavjetujte se s našim tarot majstorima za sva pitanja vezana za ljubav. Posavjetujte se s nekim u koga vjerujete ako ne možete sami iznaći pravi put, jer ste u dosta nestabilnom periodu.