Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Blizanci horoskop za peti mjesec

Horoskop

Blizanci su početkom ovog mjeseca dočekali Merkur u svojoj kući – astrološki gledano. Međutim, odmah na kraju svibnja ili maja taj planet će ući u svoju retrogradnu fazu. I dok će mnogim horoskopskim znakovima to prouzročiti neke probleme kako na poslovnom tako na ljubavnom planu, Blizanci će se izvući neokrznuti. Bar većina.

vidovitost.net

Element: Zrak

Glavna osobina: Nestalnost

Planet: Merkur

Dragi kamen ili amajlija: Ahat

Kuća: Treća

Tip boje: Zelena

Ljubav:
Približava se vrijeme ostvarenja intimnih odnosa sa željenom osobom, ali ne tako brzo kao što ovaj horoskopski znak očekuje, ali je najvažnije da približava i da će ostvarenje biti već prvih dana šestoga mjeseca. Oni koji su u vezi ovaj mjesec će uživati u spokojstvu sa svojim partnerom/partnericom i neće dolaziti do nestabilnosti i turbulencija, bar ne u ovom mjesecu, a dalje… Je dalje. Sretni ste, pa čuvajte ljubav koju imate. No postoje Blizanci koji žele više, koji žele promjene u svom ljubavnom odnosu i pogodno im je vrijeme upravo ovaj mjesec da donesu važne odluke bez obzira na kretanje Merkura. Hrabrost i optimizam je vaša jača strana, pa postupajte u skladu s tim osobinama, a osobito na intimnom polju, jer vam je s te strane energija najjača.

Posao i financije:
Veliko broju Blizanaca posao ide upravo onako kako žele. No postoji i manjina posve nezadovoljna svojom financijskom situacijom i kraj svibnja ili maja donosi im velike promjene koje će se protezati sve do sredine šestog mjeseca, a za neke i dalje. Te promjene bit će pozitivne i konačno će donijeti željene rezultate i više zadovoljstva, a manje frustracije. Nezaposleni već krajem ovog mjeseca će dobiti priliku, zapravo više prilika da nađu novo radno mjesto, ali ne za stalno – to će pričekati.
Ono što važi za skoro svaki horoskopski znak Blizanci jeste da vi nećete oskudijevati u novcu kako god da se okrene.

Zdravlje:
Napeti ste, živčani ste dok čekate, bilo da je to vezano za ljubav ili posao. Nedostaje vam osoba kojoj bi mogli povjeriti svoje najdublje strahove ili želje i to vas čini na trenutke nesretnima u ovom periodu. No stanje je prolazno te će do kraja mjeseca proći.
Fizičko zdravlje većine Blizanaca je zadovoljavajuće.