Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Godišnji horoskop 2024

Horoskop

Godišnji horoskop 2024 godine za 6 prvih znakova zodijaka

Ovan
od 21. ožujka do 20. travnja

Promjene koje želite ove godine doći će do krajnjih granica. Sanjarenje i promjene raspoloženja će vas pratiti kroz mnoge mjesece i ako morate pobjeći od svakodnevice učinite to sami.

Statičnost u koju ćete zapadati dovest će do toga da se pokrenete te više posvetite fizičkim aktivnostima s obzirom na to da će vam olakšati stres.

Ova 2024 godina donosit će dane kada ćete samo željeti da se odvojite od svih. Na poslu budite oprezni s nametanjem svojih uvjerenje drugima, a osobito s voljenom osobom, jer bi to moglo dovesti do neželjenih posljedica već sredinom godine. Vaš partner / partnerica će se osjećati povrijeđenim zbog vaši tvrdoglavih stavova i nametanja vaše volje. Pokazivat ćete osjećaje često, ali na način koji će drugu stranu činiti nesigurnom.

Konačno, krajem 2024 godine, doći ćete u balans i ljubavni život će se osjetno poboljšati. Za Horoskopske Ovnove samce ova godina bi mogla biti procvat što se tiče ostvarenja ljubavnih želja.
Čeka vas neočekivano iznenađenje sredinom godine vezano za novce što će vam podići energiju s te strane.

 

Bik

od 20. travnja do 21. svibnja

Ove godine horoskopski Bikovi bit će opterećeni sami sobom i svojom situacijom, ali to će trajati samo prva tri mjeseca.
Bit ćete suočeni ss novim poslovnim preprekama no promjena vašeg pristupa bit će izvrstan potez.

2024 godina je dobro vrijeme za razgovor o problemima koji vas muče u vezi vaše ljubavne veze ili braka. Promijenit ćete odnos prema voljenoj osobi na bolje i biti mnogo zadovoljniji nego protekle godine.

Samci u zodijačkom znaku Bika će pronaći sreću u ljubavi i vezama kroz ovu 2024 godinu osobito sa onima rođenima u znaku Jarca ili Strijelca. Pokazivanje otvoreno onoga što osjećate dovest će do rasterećenja prigušenih emocija i vama i voljenoj osobi.

Raspoloženje općenito će biti dobro, a vaše povišeno raspoloženje moglo bi postati zarazno za druge. Energija koju ćete širiti oko sebe privlačit će sve oko vas.
Odmor sredinom godine vam je neophodan te ga nemojte propustiti.

Zdravlje će vam biti dobro osim emocionalne iscrpljenosti tek pri kraju godine.

Blizanci
od 22. svibnja do 21. lipnja

Blizanci ulaze u novu godinu mirno no taj mir će ih uspavati, jer slijedi niz izazova i na ljubavnom i poslovnom planu osobito za vladavine planeta Merkur kad im je najpovoljnije razdoblje.

Dobro će se nositi ovaj horoskopski znak sa zaprekama s poslovne strane i riješiti ih uspješno, ali s ljubavne strane bit će malo teže. Poznate slabosti Blizanaca kao što su neodlučnost, nervoza, nedosljednost u 2024 godini bit će znatno umanjene i to će održavati ravnotežu u njihovoj ljubavnoj vezi ili braku periodično uz povremene teže nesuglasice.

Više iskrenosti također će potpomoći ljubavnim odnosima, ali neće je biti dovoljno. Ukratko, dosta burna godina za ovaj znak zodijaka što se tiče ljubavi, ali ne i za one koji nisu u vezi ili braku i tek čekaju da im se to ostvari.
Oni će imati izuzetno dobru godinu; nova poznanstva, nove prilike za veze, pa i avanture, a i pogodan period sredinom godine da se spoje sa svojom srodnom dušom.

 

godišnji horoskop 2024

Rak
22. lipnja do 23. srpnja

Što ova godina nosi rođenima u znaku Raka?
U horoskopu znak Raka je potvrđeno najosjetljiviji, najsenzibilniji znak. U skladu s tim, emocionalne krize su neizbježne i ove godine, ali će ih Rakovi uspješno prebroditi. Osobito vezano za prvi dio godine a za financijsku stranu, imat će priliku da dokažu i ono svoje drugo lice koje hrabrost, izdržljivost, a kad treba i lukavost.
Rakovi, spremite se na prepreke s poslovne strane, ali s vjerom u sebe, jer ćete ih premašiti i brzo zaboraviti.

Ova 2024 godina bit će godina putovanja, kako poslovnih tako i onih zabavnih gdje ćete uživati, opustiti se i biti ispunjeni pozitivnom energijom. Ipak čete se nekako najbolje osjećati nasamo, jer tu je vaša najveća moć, tu ćete skladištiti energiju za eventualne teške dane koji se mogu pojaviti krajem godine.

S ljubavne strane doći će do prekida s prošlošću i konačne odluke da se ide dalje. Za to će vam trebati neko vrijeme, ali već u ljeto ćete se preporoditi u postojećoj ili novoj ljubavnoj vezi ili… Onoj koju dugo priželjkujete. Ovo zadnje osobito važi za samce rođene u ovome znaku.

Lav
24. srpnja do 22. kolovoza

Dobra godina za Lavove. A koja nije?
Pronaći ćete snage koje su vam potrebne za rješavanje sitnih nesuglasica s kojima će se vaša veza nakratko naći u škripcu, ali na kratko.
Snažni ste, sigurni u sebe i tako će biti i ove godine u pogledu ljubavi.
Vaše raspoloženje je dobro, a vaše optimizam mogao bi postati stimulans da činite ono što se do sada niste usuđivali. To će cijeniti vaš partner / partnerica na kraju krajeva. Više pažnje na osobu koju volite preporodit će vašu vezu.

Lavovi samci: Odašiljete električnu energiju koja će očarati osobu koju već duže vrijeme želite.

Suočeni ćete biti s novim poslovnim preprekama koje će vas inspirirati da promijenite neke stare stavove i uvjerenja. Promjena vašeg pristupa bit će dobro rješenje.
Mogao bi vas iznenaditi odličan rezultat na kraju, mnogo više od onog što ste očekivali.
Ove godine bi vam se mogle otvoriti zanimljive poslovne prilike i jednu od njih svakako čete prihvatiti objeručke.

Imat ćete i previše energije za privlačenje poželjnih osoba u svoj život.

Djevica
23. kolovoza do 22. rujna

2024 je godina preporoda za rođene u zodijačkom znaku Djevice u svakom smislu.

U ljubavi: Učvrstit ćete svoju vezu s rodnom dušom i pored svih problema na koje nailazite. Ovo je godina zaruka, vjenčanja i drugih vrsta svečanosti vezanih za ljubav!
Nešto čarobno će se dogoditi s vama u ovoj godini; vaš perfekcionizam i često pretjerana sitničavost past će ne u drugi već u treći plan.
Takav razvoj događaja pokrenut će i Djevice samce u nove romantične odnose od kojih će mnogi prerasti u trajnu ljubav.
No… Mali oprez s osobama koje žele kratkotrajnu avanturu, ali vi ćete ih znati prepoznati i oduprijeti se.

Na poslovnom planu ćete se oporaviti od dugova i stresa koji vas već dugo prati još od protekle 2023 godine. Okoristite se svojim sretnim brojevima da biste još više poboljšali svoje financijsko stanje. Vjera će vas odvesti daleko.

Ljudi koji vam nisu bili skloni polako će se povlačiti iz vašeg života i to će vam skinuti dodatni teret. Shvatit ćete da vam je bolje samima nego s svakim što se tiče lažnih prijateljstava.

Uživanje u ovoj godini je vaša sudbina.