Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Horoskop mjesečni za Ožujak

Horoskop

Ovan
-osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja

Vatreni znak
Planet vladanja: Mars
Ljubav:
Vrijeme koje pred vama donosi vam ljubavne plodove nakon dugotrajnog strpljenja koje ste imali čekajući. Ne oklijevajte pokazati osjećaje partneru/partnerici, otvoriti srce, reći što vas je povrijedilo u zadnje vrijeme. Osoba s kojom ste je vaša srodna duša, čuvajte je. Ovnove samce proljeće će probuditi da se konačno malo pokrenu na ljubavnom polju.
Financije:
Obilje i napredak vam ide kroz proljeće na poslovnom planu. Novca vam neće nedostajati, imate ga već mnogo. Ipak, oni ovnovi koji su u novčanoj krizi, dugovima morat će još malo pričekati da se situacija povoljno riješi.
Zdravlje: Zdravlje vam je stabilno, ništa novo vam ne donosi ovaj mjesec za što bi se trebali zabrinuti.


Bik
– osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja

Zemljani znak
Planet vladanja: Venera
Ljubav:
Neočekivani susret s nekim tko vam je mnogo značio u prošlosti uzdrmat će vašu sadašnju vezu ili brak. Nepromišljenost bi vas mogla odvesti na pogrešan put nakon kojeg će nastupiti vrijeme kajanja. Hoće li biti kasno? Ne, ali razmislite malo o vrijednosti onoga što već imate i prestanite uzimati zdravo za gotovo ono za čim bi mogli požaliti.
Financije:
Zaista je vrijeme da sjednete i sredite račune te da počnete vraćati dugove da ne bi završili loše. Nezaposlenima će neočekivano iskrsnuti prilike za nove poslove.
Zdravlje:
Glavobolje će vas napasti ovaj mjesec zbog gore spomenutih razloga, ali ništa više od toga.


Blizanci
– osobe rođene od 22. Svibnja/Maja do 21. Juna/Lipnja

 Zračni znak
 Planet vladanja: Merkur
Ljubav:
Ovaj mjesec ne očekujte velike promjene na ljubavnom planu, neće biti. Kako je sada, tako će i ostati, bilo da je dobro ili loše. Savjet je da prihvatite istinu koju već znate i pričekate promjene, jer vam uskoro i dolaze, a te promjene će biti velikih razmjera i tada ćete konačno znati na čemu ste u svezi svog partnera/partnerice i donijeti pravu odluku. Mir.
Financije:
Napetost koja vas drži na poslu će minuti te će vam ovaj period biti period olakšanja. Igre na sreću se ne preporučuju ovaj mjesec, suzdržite se.
Zdravlje:
 Problemi s bubrezima u mnogih Blizanaca s proljećem će se pojačati, ali za većinu rođenih u ovom znaku nema većih zdravstvenih promjena.


Rak
– osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja

Vodeni znak
Vladajući planet: Mjesec

Ljubav:
Procvat u ljubavnim odnosima općenito obuhvaća većinu Rakova ovaj mjesec i to neočekivano. Vaš optimizam zadnjih dana konačno će postati stvarnost. Idete na cilj raširenih ruku, ka svojoj ljubavi, tamo gdje vas srce vuče. Odličan period!
Financije:
Novi vam nisu problem, ali svoj posao definitivno mrzite, bar većina Rakova. Savjet je da svoj otpor barem preokrenete u ravnodušnost. To bi vam bilo od velike pomoći, barem za početak.
Zdravlje:
Zubi čekaju da im obratite pažnju, posjetite stomatologa, vrijeme je.


Lav

– osobe rođene od 24. Jula/Srpnja do 22. kolovoza

Vatreni znak
Vladajući planet: Sunce
Ljubav:
U mirnim ste vodama, plovite sretno dalje, Lavovi. Manja napetost u vezi intime za one koji su braku ili dugim vezama pojavit će se na kratko krajem mjeseca i nestati. Lavovi koji su samci ovaj mjesec ulaze u vezu-većina njih dok će manji dio i dalje tragati za “savršenim bićem” koje će ih usrećiti. No kako znamo, sreća je prije svega, u nama.
Financije:
Novac vam pristiže i teče i tako će biti i ovoga mjeseca, pa nadalje. Preopterećeni ste poslom i krajnje je vrijeme da konačno uzmete duži odmor.
Zdravlje:
Vrlo dobro s fizičke strane, ali sa psihičke-velika iscrpljenost. Ne opterećujte se sitnim zdravstvenim problemima.

Djevica
– osobe rođene od 23. Kolovoza/Avgusta do 22. Rujna/Septembra

Zemljani znak
Vladajući znak: Zemlja
Ljubav:
Vaš ljubavni život zakomplicirat iće se u ožujku te će tek krajem mjeseca doći do smirivanja situacije s osobom s kojom čas prekidate, čas nastavljate odnos, a Djevica u takvim odnosima je mnogo. Onjaj manji dio osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku imat će mirno razdoblje u ljubavnom životu. I dalje važi savjet za Djevice koji će vrijediti vječno: ne tražite savršenu osobu za ljubav, jer ne postoji.
Financije:
Stabilan period na poslu, stabilna novčana situacija zahvaljujući vašoj proračunatosti i disciplini. Ponekad dajte sebi maha, pa potrošite malo više na stvari koje vam se sviđaju.
Zdravlje:
Teškoće će se javiti krajem mjeseca većinom vezane za bolove u leđima u velike većine djevica.

zodijak

Zodijak

Vaga
– osobe rođene od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada

Zračni znak
Vladajući planet: Venera
Ljubav:
Usamljenost koju osjećate u zadnnje vrijeme s proljećem će splasnuti. Ulazite u jako dobar ljubavni period. Ovo važi i za Vage u vezama i brakovima i za one koji su bez partnera/partnerice. Opustite se i uživajte, jer ste to potpuno zaslužili.
Financije:
Trošite previše, a onda kukate naokolo o dugovima i nedostatku novca, no magija je u tome da vam ovaj mjesec donosi neočekivani priliv novca s kojim čete stati na noge.
Zdravlje:
Sitne tegobe javljat će se ovaj mjesec osobito kod Vaga koje pate kad se vrijeme mijenja.


Škorpion
– osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog

Vodeni znak
Vladajući planet: Mars
Ljubav:
Proljeće će iz vas izvući onu nježnu, romantičnu stranu čime ćete oduševiti partnera/partnericu. No bilo je krajnje vrijeme da prestanete glumiti santu leda kakvu ste glumili kraće vrijeme. Nova ljubav u većine Škorpiona samaca će okrenuti naglavačke njihov svijet-u pozitivnom smislu.
Financije:
Na poslu dolazi do promjena koje će zahvatiti i manji dio Škorpiona rođenih većinom krajem listopada/oktobra. Stanje prolazno, ali stresno.
Zdravlje:
Čuvajte se prehlade ovaj mjesec, a sve ostalo je posve u redu s vašim zdravljem.


Strijelac
– osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca

Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter
Ljubav:
Strijelce očekuje nova ljubav ili, preciznije, zaljubljenost koja će ih toliko zaslijepiti da će posve zaboraviti da su već u vezi…Sretan period dakle ovaj mjesec za osobe rođene u ovom znaku, no ne baš sretan za one koji su s njima u ljubavnom odnosu. Usporite…
Financije:
Rastrošnost koju ćete ovaj mjesec pokazivati na sve strane doći će kasnije na naplatu, no vi ipak nikada nećete biti bez novca.
Zdravlje:
Niste riješili stare boljke, zanemarili ste ih i ovaj mjesec ćete se konačno pobrinuti za svoje zdravstveno stanje.

Jarac
– osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja

Zemljani znak
Vladajući planet: Saturn
Ljubav: Mjesec ljubavi za Jarčiće, tako bi se mogao nazvati ovaj ožujak/mart. Prije nego se snađete, osoba za kojom dugo žudite naći će vam se u naručju. No Jarci koji nisu u vezama tek krajem mjeseca mogu očekivati otvorene mogućnosti za ljubavnu vezu, a veći dio njih to će i ostvariti.
Financije:
Dok imate imate, kad nestane, ne udarate glavom u zid već se bacate na posao da bi ponovno imali. Za vas nema krize u novčanom pogledu bar ne dugoročno.
Zdravlje:
Nema tegoba koje će vam proljeće donijeti.


Vodenjak
– osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače

Zračni znak
Vladajući Planet: Uran
Ljubav:
Zaljubljeni Vodenjaci će se polako stabilizirati s emocijama i ući u mirniju ljubavnu fazu što će im donijeti i više mira. Međutim, neki od Vodenjaka spremaju se na nevjeru, pa je savjet da razmisle što time dobivaju, a što gube. Vodenjaci koji još trgaju za ljubavnim ostvarenjem doći će konačno na svoje ako to već nisu uspjeli prošlog mjeseca.
Financije:
Niste sami u velikim dugovima, ne brinite, sa strpljenjem će riješiti svoje financijske teškoće dobrim dijelom upravo u ovom periodu.
Zdravlje:
Nervoza, napetost. Preporuka je više fizičke aktivnosti.

Ribe
osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka

Vodeni znak
Vladajući planet: Neptun
Ljubav:
Tragate za promjenama, ali promjene nisu baš uvijek dobre. Preispitujete previše svoj ljubavni odnos, pa je savjet da malo isključite razum, a poslušate intuiciju. Ribe koje nemaju partnera/partnericu ovaj mjesec neće ostati na suhom-došlo je vrijeme za njihovu sreću u ljubavi. Bar za većinu Riba.
Financije:
Kriza je prošla i prestanite strahovati da će se ponoviti. Neće, ali vaši strahovi mogli bi privući nevolje. Saberite se, jer je sve u redu na poslovnom planu, nećete biti bez novca.
Zdravlje:
Psihički problemi kod mnogih Riba ovaj mjesec će eskalirati. Možda bi pomoglo da porazgovarate s nekim stručnim.