Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Horoskop mjesečni za Strijelce

Horoskop

Strijelci su dominantan, zavodljiv, često dvosmislen horoskopski znak. Uspješni su na svim poljima, optimistični, nemirni, i veliki nomadi Ne podnose da ih neko usmjerava ili spriječava u onome što su naumili i odlučili, a sloboda je ono što im je iznad svega.

Rođeni od 22. studenog do 21. prosinca
Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter
Najsretniji broj: 3
Boja: Plava

Ljubav:
Strijelac, taj varljivi horoskopski znak kad se o ljubavi radi doživjet će porast energije kako mjesec bude odmicao, a nepovoljno odvijanje nekih situacija na ljubavnom planu će početi slabiti. Tri se retrogradna planeta okreću direktno, a to su: Merkur 3. studenoga/novembra, Mars 13. studenog i Neptun 28. studenog. Do kraja studenog/novembra Uran također ulazi u retrgadnu fazu što će se povoljno odraziti na većinu Strijelaca osobito na planu zavođenja osoba do kojih vam je stalo, a nedostajalo vam je hrabrosti da poduzmete nešto u prethodnom periodu.
U ovome i narednom mjesecu vrlo male ljubavne promjene za samce rođene u ovome horoskopskom znaku.

Posao:
Skloni putovanjima, ovaj a i ni naredni mjesec neće se događati neka veća putovanja, ali će na poslovnom planu biti žestoko. Morat ćete donijeti neke odluke koje neće biti u skladu s onim što vaše srce želi, ali će se to od vas tražiti. Novac koji duže vrijeme očekujete dobit ćete u godini koja pred nama. Prestanite u poslovnom okruženju glumiti ono što niste, a to vam se preporučuje upravo u ovome periodu. Dugoročno, novi poslovi koje će se ponuditi nekim Strijelcima će im donijeti dobit, no kratkoročno će se činiti kao ne baš dobra prilika. Ne oklijevajte, prihvatite promjene koje dolaze, mijenjajte okruženje, jer će te za tako nešto imati priliku već sredinom narednog mjeseca – bar većina Strijelaca.

Zdravlje:
Igrate se sa zdravljem, zanemarujete brigu o svome tijelu, ali i psihi. No u ovome mjesecu vam je glavni savjet da se pobrinete za ono što se zanemarili. Veći broj Strijelaca pati od glavobolja uglavnom uzrokovanih viškom energije i preduzetnošću – dakle izgubili su ravnotežu. Posavjetujte se s nekim kome vjerujete – to će vam donijeti dobro zdravlju, kako fizičkom tako i psihičkom.