Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Horoskop za mjesec studeni/novembar

Horoskop

Mjesečni horoskop

 

Ovan
-osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja
Vatreni znak
Planet vladanja: Mars

Nije tipično za Ovnove da se osjećaju krivima čak i kad to jesu, a vi od prošlog mjeseca vučete taj osjećaj u sebi. Možda da budete objektivniji ovaj mjesec i s više tolerancije gledate na sebe i svoje poteze.
Ljubav:
U ljubavi će te u studenom/novembru imati stabilan period ako ste u vezi ili braku, međutim, pred sam kraj mjeseca miješanje treće osobe u vaš ljubavni odnos izazvat će vašu prirođenu sklonost gubljenju kontrole i naglim postupcima. Savjet je da se pokušate kontrolirati.
Financije:
Novčana situacija je stabilna, samo ne zaboravite da se dugogodišnji dugovi ne mogu vratiti preko noći.
Zdravlje:
Pred kraj mjeseca velika nervoza, ali s fizičke strane sve je stabilno.


Bik
– osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja
Zemljani znak
Planet vladanja: Venera
Napetost u odnosu s drugim ljudima će se razbuktati te će ona vaša dobra strana u studenom/novembru pasti u sjenu, a i vi ćete se zbog toga osjećati nezadovoljni.
Ljubav: Konačan smiraj ovoga mjeseca i poboljšanje vašeg ljubavnog odnosa donijet će vam jedino svjetlo u ovom mjesecu u kojem vam zvijezde baš i nisu naklonjene. Savjet je da tražite utočište od svega u tim lijepim ljubavnim emocijama koje nosite u sebi.
Financije:
Još uvijek ste u novčanoj manjoj krizi i to će se vući i kroz ovaj mjesec, no neće trajati predugo.
Zdravlje: Posjetite liječnika zbog stvari koju dugo odgađate, jer ništa strašno nije u pitanju.


Blizanci
– osobe rođene od 22. svibnja/maja do 21. Juna/Lipnja
Zračni znak
Planet vladanja: Merkur
Studeni/Novembar Blizancima donosi više sreće i mira nego protekli mjesec što će snažno i osjetiti na svim životnim poljima.
Ljubav:
U ljubavi većini Blizanaca ovaj mjesec zvijezde su i dalje naklonjene te njihovi ljubavni odnosi cvatu. Povremeno nezadovoljstvo vašeg partnera/partnerice nije vezano za vas već za posao.
Samcima se otvaraju prilike za započinjanje novih ljubavnih odnosa koje su počele već protekli mjesec za neke; prihvatite izazov!
Financije: Novčani problemi ostati će u prošlost, ali je savjet da manje trošite.
Zdravlje: Pripazite na leđa, većina blizanaca će u ovome mjesecu imati tegobe s leđima, pa bi bilo dobro da se manje fizički naprežete.

Rak
– osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja
Vodeni znak
Vladajući planet: Mjesec
Ljubav:
Nježni Rakovi nisu baš uvijek nježni, no ovaj mjesec stvari se mijenjaju na bolje, a osobito u odnosu na društvo, prijatelje.
Ljubav:
Samci još traže i tek naredni mjesec donosi im prilike koje bi trebali prihvatiti. Oni u vezama neće imati veće turbulencije, bar ne većina Rakova, ali oni rođeni pred sam kraj lipnja uletjet će u probleme, rasprave svađe. Kontrolirajte se malo, pa niste baš uvijek vi navodna žrtva.
Financije: Ponovo upadate u dugove. Savjet: Presložite se malo i u glavi i na papiru i u kupnji nepotrebnih stvari.
Zdravlje: Glavobolje I to jake, a sve zbog nervoze možete riješiti tako da se saberete i prestanete brinuti o stvarima povodom kojih ne možete učiniti ništa.


Lav

– osobe rođene od 24. jula/srpnja do 22. kolovoza
Vatreni znak
Vladajući planet: Sunce
Po običaju, Lavovi će i ovaj mjesec imati očekivanja iznad mogućnosti, podalje od realnosti gledano općenito. Prerano.
Ljubav: Neočekivano će vam prići netko koga želite a izgubili ste svaku nadu da će se vaše ljubavne želje ostvariti s tom osobom. Privlačnost će se ponovo razbuktati s vaše strane. Lavovi u braku i vezi ovaj mjesec imat će i dalje poteškoća u komunikaciji s partnerom.
Financije:
Novčane poteškoće rješavat će te uspješno, ali vaša žurba da što prije imate i što više imati doista je besmislena. Sve će se posložiti u pravi čas.
Zdravlje:
Detaljni pregled liječnika ne bi bio na odmet.


Djevica
– osobe rođene od 23. kolovoza/avgusta do 22. rujna/septembra

Zemljani znak
Vladajući znak: Zemlja
Ljubav:
Djevice nastavljaju tjerati po svome ovaj mjesec tražeći od voljene osobe da se ponaša kako one to zamišljaju da treba biti. Savjet: resetirajte se. Usamljene Djevice će nastaviti podizati standard u odabiru partnera/partnerice te tako usporavati proces ulaska u neku ljubavnu vezu. Smanjite kriterije.
Financije: Novčani problemi ne postoje osim u vašoj glavi. Radite dobro, nastavite na isti način kao i do sada upravljati novcem.
Zdravlje:
Kratkotrajni stres će nestati već sredinom ovog mjeseca, ali je savjet da učite na svojim greškama da se ubrzo ponovo ne dogodi isto.

Vaga
– osobe rođene od 23. rujna/septembra do 23. listopada

Zračni znak
Vladajući planet: Venera
Ljubav:
Vage lagano vagaju ovog mjeseca, neodlučne su u svim životnim područjima.
Ljubav: Komplikacije u ljubavnom odnosu s vašim partnerom će vas dovesti pred zid u studenom/novembru te će te biti neodlučni da li uopće ostati u vezi. Savjet je da razmislite tri puta. Ovo važi za većinu vaga, a osobito za one rođene prije listopada/oktobra. Neke koje su Vage samci ovaj mjesec će pronaći svoju srodnu dušu i ljubavni život će im se promijeniti iz korijena.
Financije:
Novca mate, većina Vaga ovaj mjesec neće imati novčanih problema, ali s poslovne strane moguće su nepredviđene situacije oko kojih će se pretjerano zabrinuti.
Zdravlje:
Malo više brige za svoje zdravlje doista je neophodno kroz ovaj mjesec.

Škorpion
– osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog

Vodeni znak
Vladajući planet: Mars
Škorpioni koji ispod grube maske skrivaju nježnu osobnost…I rijetko je hoće pokazati.
Ljubav: Mir od prošlog mjeseca bit će poljuljan što se ljubavi tiče, ali će trajati kratko. Prestanite glumiti čovjeka od kamena i pokažite više što doista osjećate. Tako ćete biti na dobitku i vi i vaš partner/partnerica.
Financije: Posao vas sjajno ide, no oni Škorpioni koji su bez posla u studenom će odjednom imati više izbora za novi početak, točnije, nove prilike za posao.
Zdravlje: Očito mislite da je nemoguće da se razbolite i ovo se odnosi na većinu Škorpiona, ali je savjet da pripazite na prehranu, jer vam otud potječe opasnost.

Strijelac
-osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca

Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter
Strijelci, avanturisti i ovaj mjesec će šarati očima naokolo ne smirujući se kako na ljubavnom tako i poslovnom području.
Ljubav: Zanemarivanje partnera prestaje ovaj mjesec,ali vaša vjernost je još uvijek upitna.Premišljate se, u biti bi rado sjedili na dvije stolice,a to neće ići. Samci, držite se, još nije vrijeme da se upuštate u nove veze.
Financije: Vraćajte na vrijeme dugove, gomilat će se kroz studeni. Novca imate, ali vi se ponašate kao da ga i nemate.
Zdravlje: Malo pogoršanje, ali ništa dramatično. Pazite na leđa, manje se napinjite, jer kad zapnete kao da ne znate stati.

Jarac
– osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja

Zemljani znak
Vladajući planet: Saturn
Jarčići u pogonu-nije rijedak slučaj za vidjeti. Djelovanje s jasnim ciljem je dobro. No Jarci su često nepromišljeni.
Ljubav: Odlučni ste okrenuti leđa prošlosti i krenuti dalje, no možda da još jednom promislite što ostavljate iza sebe…Ljubav ne čeka iza svakog kuta. Jarci samci u ovome mjesecu dat će se u ludu potragu za svojom srodnom dušom.
Financije: Financijska situacija vam je u padu, pripazite koliko trošite bez obzira na to što mislite da će te se uvijek olako izvući iz moguće novčane krize.
Zdravlje: Većina Jarčeva će studeni provesti bez zdravstvenih problema.

Vodenjak
– osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače

Zračni znak
Vladajući Planet: Uran
Neodlučni Vodenjaci imaju još jedan sjajan mjesec pred sobom.
Ljubav: Čuvajte ljubav koju imate bez obzira na to što vam se ponekad čini da to nije to-u krivu ste. Partner/partnerica vam ovaj mjesec priprema ugodno iznenađenje-intimno. Samci Vodenjaci…Smanjite očekivanja da bi ostvarili vezu, pronašli pravu ljubav.
Financije:
Posao vas u ovom mjesecu ide dobro, tako bi trebalo ostati. Velike novčane probleme ne očekujte, a smanjite strahove od njih.
Zdravlje: Previše razmišljate i to nepotrebno. Analize svega i svačega ne vode vas nigdje.


Ribe
– osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka
Vodeni znak
Vladajući planet: Neptun
Promišljene Ribe gube konce u studenom što se tiče odnosa s drugim ljudima.
Ljubav: Ljubavna kriza traje,ali u manjoj mjeri nego prije. Pružite još jednu šansu partneru/partnerici, nitko nije savršen, pa ni vi. To će vas dovesti u ravnotežu. Ribe samci su pred ulaskom u novu vezu, bar većina njih.
Financije: Sretni brojevi za ovaj mjesec su vam: 8, 19, 32. Odigrajte već jednom neku igru na sreću.
Zdravlje:Jedino što sam zadaje probleme su zubi, a postoje zubari, znate to? Pokrenite se.