Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Horoskop za prosinac

Horoskop


Mjesečni horoskop za prosinac/decembar za svih 12 znakova zodijaka. Što vas čeka na pragu predstojeće 2020 godine u ljubavi, financijama, zdravlju? Provjerite za svoj znak prosinačke promjene na važnim životnim područjima.

Ovan
-osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja
Vatreni znak
Planet vladanja: Mars

Ne obraćate dovoljno pažnje na svoje snove, a ovaj mjesec vam je glavni savjet da se fokusirate na njih, jer će te mnogo toga otkriti o svojim potisnutim strahovima i željama upravo kroz snove.
Ljubav:
Nervoza će vas ovaj mjesec u par navrata izbaciti iz takta te bi moglo doći do nemira u vezi. Uvijek tjerate svoje, pa razmislite malo, jer ponekad su i drugi u pravu ma koliko ste uvjereni da nije tako, a ovo se odnosi na vašeg partnera/partnericu prvenstveno.
Financije:
Briga oko novca ovaj mjesec će nestati,jer će te početi rasipati na sve strane bezglavo kupujući. Posljedice će doći poslije.
Zdravlje:
Nemate problema sa zdravljem osim što ste već dugo jako živčani.

Bik
– osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja
Zemljani znak
Planet vladanja: Venera
Novembar ili studeni konačno vam donosi unutarnji mir, bar većini Bikova.Sačuvajte ga, vrjedniji je od bilo čega.
Ljubav:
Sretni ste, ne zaboravite to. Imate osobu koja vas voli čak i kada vam to otvoreno ne pokazuje. Možda da obratite pažnju na ono nevidljivo i čitate između redova. Ne može sve biti kako zamišljate i kada zamišljate. Polako.
Financije:
Upali ste u dublju krizu kojoj se izlaz nazire tek u narednoj godini.
Zdravlje:
Nebriga oko zdravlja i u studenom se nastavlja.

Blizanci
– osobe rođene od 22. Svibnja/Maja do 21. Juna/Lipnja
Zračni znak
Planet vladanja: Merkur
Studeni/Novembar Blizancima nosi mnogo nemira na svim životnim poljima, pa bi samokontrola bila poželjna da ne napravite greške zbog kojih će te se kajati.

Ljubav:
Veza će vam biti lagano uzdrmana, a i brakovi također u ovom mjesecu. Obratite više pažnje na želje i potrebe partnera/partnerice, jer će vas zahvatiti sebičnost pri kojoj će te htjeti udovoljavati samo sebi na ljubavnom području.

Financije: Iznenadni priliv novca će vas iznenaditi što ne znači da odmah počnete rasipati na sve strane.Zbrojite se.

Zdravlje: Previše se trudite analizirati ovaj mjesec te vas očekuje niz manjih stresova.

Rak
– osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja
Vodeni znak
Vladajući planet: Mjesec

Svjetlost vaše zvijezde, one pod kojim ste rođeni ovaj mjesec zasijat će jače.Poslušajte intuiciju.

Ljubav:
Većina Rakova imat će miran ljubavni život u studenom te će doći do ispunjenja nekih ljubavnih želja za koje ste mislili da je nemoguće da se ikada ostvare. Vaša ljubav je kao cvijet i vi doista kroz ovaj mjesec činite sve da se i odnosite tako prema njoj.

Financije: Trošite li trošite,ali neće biti posljedica. Na poslu manji problemi koji će brzo splasnuti.

Zdravlje: Zdravlje vam je odlično.

Lav

– osobe rođene od 24. Jula/Srpnja do 22. kolovoza
Vatreni znak
Vladajući planet: Sunce
Zanemarujete. Intuiciju, gledate crno bijelo na svijet bez dubinskog uvida kroz ovaj mjesec. Poslušajte unutarnji glas.
Ljubav:
Ljubavni jadi u ovom mjesecu će se za mnoge Lavove umanjiti.Moguća su nova poznanstva, pa čak i avanture: razmislite prije nego se upustite u nešto takvo, a osobito Lavovi koji su u vezama nema se pripaze prolaznih strasti.
Financije:
Novac vam konačno pristiže iz više izvora.Dugo ste čekali i dočekali. Više tolerancije prema radnim kolegama donijeti će vam dobro.
Zdravlje:
Zdravlje vam se popravlja sve više.

Djevica
– osobe rođene od 23. Kolovoza/Avgusta do 22. Rujna/Septembra

Zemljani znak
Vladajući znak: Zemlja
Ljubav:
Primirili ste se, bolji odnos s partnerom/partnericom ovaj mjesec bit će očigledan, ali to bi trebalo očuvati, jer je vrijedno gledano dugoročno. Prestanite strahovati od toga da će vas partner iznevjeriti, jer nemate razloga za to.
Financije: Novca mate, trošite ga. Posao vam ovaj mjesec lagano ide na višu razinu.
Zdravlje:
Nema stresa u ovom mjesecu, nema nervoze. Samo prestanite s umišljanjem kako će se nešto loše dogoditi svaki čas, jer to bi moglo utjecati na vaše psihičko zdravlje u prosincu.

horoskop prosinac

mjesečni horoskop za prosinac

Vaga
– osobe rođene od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada

Zračni znak
Vladajući planet: Venera
Ljubav:
Prosinac/novembar je za Vage konačno mjesec blagostanja i mira, te uravnoteženosti.
Ljubav:
Vage u vezama u prosincu će imati miran period te će se uzburkani odnosi konačno dovesti u red. Međutim, krajem mjeseca su moguće bezrazložne sumnje prema partneru, osobito kod ženskog spola, a to bi dalje moglo odvesti u neželjenom pravcu. Bez argumenata, ne optužujte i ne kvarite praznike koji dolaze i sebi i svojoj ljubavi.
Financije:
Posao je u redu, osim što vama odjednom počinje smetati svaka sitnica, jer ste u potrazi za savršenstvom u radnoj okolici,a to neće ići. Ovaj mjesec imat će te ispade škrtosti, baš ovaj mjesec velikih trošenja…
Zdravlje:
Pobrinuli ste se za svoje zdravlje što će te i osjetiti u ovom periodu.Bar veliki dio rođenih u znaku Vage.

Škorpion
– osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog

Vodeni znak
Vladajući planet: Mars
Škorpioni će kroz prosinac konačno pokazati i svoje dobre strane…Bar donekle. Doista je vrijeme da se većina vas prestane pretvarati.

Ljubav:
Vrijeme novih početaka za mnoge rođene u ovom znaku i to baš na sam kraj godine. Mnoge veze bit će prekinute,ali i mnoge započete. Velika previranja vas očekuju u ljubavi.Pripazite koga birate, kome poklanjate povjerenje na ljubavnom području. To se odnosi i na vašu vezu. Oprez!
Financije:
Započeti projekti će biti uspješno privedeni kraju. Okanite se igara na sreću, ovo nije vaš mjesec za tako nešto.
Zdravlje:
Jake glavobolje snaći će mnoge Škorpione u prosincu, ali će brzo i minuti. Sve dolazi od vaše preopterećenosti svim i svačim.

Strijelac
-osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca

Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter
Mirniji dani, mirniji i Strijelci u prosincu. Ako ne vjerujete u anđele, možda da preispitate neke neobične događaje koji su vse zbili u zadnje vrijeme u vašem životu.

Ljubav:
Počinjete cijeniti vjernost…Bar ovaj mjesec. Vaša nestalna priroda u ljubavi bit će primirena i stabilna, no voljenoj osobi će trebati još dugo vremena da se prihvati posljedice vašeg donedavnog ponašanja. Dajte svom partneru/partnerici vremena da bi prema vama ponovo raširila ruke i otvorila srce.

Financije: Prosinac je mjesec darivanja, pa će te isprazniti džepove i pretjerati. Možda da se malo obuzdate.

Zdravlje: Više se odmarajte, jer gledano dugoročno, ako ne usporite, vaše zdravlje moglo bi biti ugroženo.

Jarac
– osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja

Zemljani znak
Vladajući planet: Saturn
Prosinac vas donosi malo magije u život te će te se naći iznenađeni nekim događanjima koje niste očekivali

Ljubav:
Došlo je vrijeme promjena i vrijeme da odlučite da li ostati u vezi u kojoj ste ili otići dalje. Izgleda da će mnogi Jarčevi krenuti dalje. Oni u stabilnim vezama će biti uzdrmani međusobnim nepovjerenjem. Jarci samci zatvaraju oči pred očitim znakovima naklonosti nekih osoba s kojima bi mogli započeti sretnu ljubavnu vezu. Pokrenite se konačno u tom smjeru. Nije li ljubav najvažnija svima nama?

Financije:
Još uvijek traje financijska kriza no bar vam je posao siguran te ne morate brinuti da će te propasti i svijet s vama.Pretjerujete u strahovima za financije.

Zdravlje:
Posavjetujte se sa stručnom osobom u vezi vaših glavobolja koje će se ovaj mjesec pojaviti.

Vodenjak
– osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače

Zračni znak
Vladajući Planet: Uran
Gubite kontrolu nad svojim ponašanjem i to se u zadnje vrijeme često ponavlja. Nitko osim vas ne može promijeniti ono što vam se ne sviđa.
Ljubav:
Vaša veza u prosincu ide pravim putem, no vi ste nečim stalno nezadovoljni te okrivljujte partnera prešutno za svaku sitnicu koja
Vas nije po volji. Posljedice takvog unutarnjeg stava mogle bi biti loše. U vezi vas je dvoje, pa prema tome sagledajte i svoju stranu malo više kritički, a na koncu, ono što vam smeta izrecite glasno, a ne da prešućujete kukavički.
Financije:
Novac vam izmiče, a stalni osjećaj da imate dovoljno dovodi vas do toga da ne raspolažete razumno s onim što imate. Prepirke sa suradnicima na poslu ovaj mjesec će kulminirati kod većine Vodenjaka.
Zdravlje: Bolovi u koljenima koje osjećate tek povremeno bi se mogle kod većine vodenjaka pogoršati.


Ribe
– osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka
Vodeni znak
Vladajući planet: Neptun
Prestanite s podmuklim ponašanjem prema ljudima. Ta vaša osobina će kulminirati ovaj mjesec.
Ljubav:
Vaša oholost produžava ljubavnu krizu i ovaj mjesec-saberite se.
Partner/partnerica su vam nezadovoljni, a usrećiti osobu koju volite je primarno da bi veza opstala. Ribe koje nisu u vezi neće do doživjeti ni ovaj mjesec, tek naredna godina nosi promjene,Stvari su se od studenog promijenile.
Financije:
Koliko vam novca treba da budete zadovoljni? Ne postoji savršen posao i ako promijenite sadašnji, osjećat će te se isto. Ostanite gdje jeste.

Zdravije:
Živci su vam na rubu. Dopuštate svakoj lošoj misli da vas vrti u krug. Pobrinite se za psihu, fizičko zdravlje je općenito u redu.