Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Jarac mjesečni horoskop

Horoskop

Jarac je ambiciozan, pomalo paranoičan u pogledu onoga što drugi misle i govore o njemu. Također zna biti jako nesiguran u sebe, ali ti periodi traju kratko. Odgovoran je i ono što zamisli provede u djelo uz pomoć Saturna svoje vladajuće planete. U ljubavi su Jarčevi većinom oni koji ulijevaju povjerenje i traže isto od svog partnera / partnerice.
Što Jarce očekuje ovaj i naredni mjesec?

22. decembar – 19. januar
Simbol: Jarac
Element: Zemlja
Polaritet: Negativan
Omiljene boja: Smeđa
Osjetljivi dijelovi tijela: Usta, zubi, kosti
U kineskom: Bivol
Vladajuća planeta: Saturn
Suprotni znak: Rak
Amajlija ili zaštitni simbol: Oniks

Ljubav:
Mnogi Jarčevi će ovaj mjesec provesti s voljenom osobom zadovoljni s onim što imaju. To će u ovom periodu dodatno učvrstiti njihov ljubavni odnos te će on teći dalje bez problema. Međutim, Jarčevi rođeni od desetog do 19 prvoga mjeseca imat će problema u vezama i brakovima, nesuglasica koje bi mogle potrajati neko vrijeme. Tu će njihova nesigurnost doći do punog izražaja i biti prepreka, pa će se oduljiti zategnuti odnosi. Ipak, krizi se kraj nazire čim iziđu iz perioda, od devetnaestog siječnja ili januara, pa nadalje. Jarci samci, oni koji nisu u vezama zadovoljit će se u ovom i narednom mjesecu ljubavnom avanturom za koju vjeruju da bi mogla prerasti u vezu. I mogla bi ako se prepustite, a ne da hodate kao po jajima u strahu da ne budete povrijeđeni.

Financije:
Neki u dugu, neki ne, no kako to obično biva ovo je mjesec velikih kupovina, darivanja i pretjerivanja. Tako će i Jarčevi poprilično stanjiti svoj budžet, bar većina njih. Oni mudriji će ipak smanjiti doživljaj te se posvetiti više emocionalnom darivanju, a ne materijalnom. Kako bilo, financijski neće stajati previše loše ni jedni niti drugi. Što se tiče odnosa na poslu, tu je situacija za većinu Jarčeva manje više mirna. Stari sukobi s nekim od kolega na poslu će ispariti, pa bar na kratko.
Savjet: Više samokritičnosti, manje kritiziranja drugih.

Zdravlje:

Krajnje je vrijeme da sredite zube i ovo se odnosi na mnoge Jarčeve, ne na sve, ali ih poprilično ima problem sa zubima. Savjet: Niste dijete da se plašite doktora i to još krijete od svih oko vas.