Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Jarac mjesečni horoskop

Horoskop

Horoskopski znak Jarac je deseti astrološki znak u zodijaku koji potječe iz zviježđa Jarca. Prostire se na 270–300. stupnju zodijaka, što odgovara nebeskoj dužini. Jarcem vlada planet Saturn. Ambicija i praktičnost su osnovne karakteristike ovog znaka.

Jarac 

Rođeni od 22. prosinca do 20. siječnja

Zemljani znak

Vladajući planet: Saturn

Boja: Smeđa

Najsretniji broj: 8

Ljubav

Krajem ovog mjeseca i kroz sljedeći ćete biti mnogo svjesniji i odgovorniji za svoje ponašanje vezano za ljubavni život. Neki proturječni osjećaji zbunit će   vas sredinom prvog mjeseca i nećete znati na koju stranu krenuti, koji je put pravi, koji osjećaj trebate poslušati. Ne uzdajte se ovaj put u intuiciju već u razum. Oklijevate poduzeti nešto u vezi osobe koja vas privlači i tu ste u krivu, a razlog je što se bojite rizika. Ovo se odnosi na Jarce koji nisu u vezi ili braku, a i na neke koji to jesu. Loši potezi će se događati u periodu 5 – 13-og u prvom mjesecu, kada će planetarni utjecaj na vas biti izrazito jak te će utjecati i na mnoge stabilne veze rođenih u znaku Jarca. Tada se preporučuje oprez i da tri puta razmislite što izgovarate i koje poteze vučete naspram voljene osobe.

Posao

Jak osjećaj za praktične stvari po čemu ste i inače poznati, točnije – posao, prvi mjesec u godini će vas potpuno zaokupiti i to će biti vaše utočište od svega, ali pobjeći nećete moći. Dugovi moraju biti vraćeni, no to neće ići ekspresno kako zamišljate. No ipak, većini rođenih u ovome znaku posao će napredovati i dalje kroz početak godine bez obzira na to što se neće ispuniti odmah na startu ambicije koje ste zamislili. Igrajte polako, ne brzajte s igrama na sreću mada je ovo vaš povoljan period za dobitke.

Zdravlje

Savjet je da poradite na sebi i na svome fizičkom izgledu u ovom periodu; mnogi su se Jarčevi dosta fizički zanemarili, stavili brigu o svome vanjskom izgledu na drugo mjesto. Kao što ste ambiciozni u vezi posla budite to i u vezi svoga promjene stylinga. Zdravlje vam je dobro osim sitnica koje umišljate. Vaš partener / partnerica ima oči osobito ako ste u vezi s Lavovima ili Škorpionima.