Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Lav mjesečni horoskop

Horoskop

Horoskopski znak Lav

Element: Vatra
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Zlatna
Osetljivi delovi tela: Srce, kičma
Kineski horoskop: Majmun
Vladajuća planeta: Sunce
Suprotni znak: Vodenjak
Dragi kamen ili amajlija: Rubin

Lav je jedan od hvaljenih horoskopskih znakova a isto tako često su oni rođeni pod drugim horoskopskim znakovima ljubomorni na sve krasne osobine koje Lavovi posjeduju. Ponekad se teško nositi s lavovskim samoljubljem no uvijek ćete više dobiti nego izgubiti od ljudi rođenih u znaku Lava koji su često nesvjesni svoje unutarnje i vanjske ljepote i zavisti koju kod drugih izazivaju.

Ljubav:
Mjesečni horoskop za srpanj / juli i kolovoz /avgust donosi dobre dane u ljubavnom pogledu. Ljeto je vaše vrijeme, pod suncem se osjećate najživahnije, najotvorenije za romantiku i zavođenje, pa će tako ovaj period biti sjajan za Lavove u vezama, ali i one koji već dugo čekaju da se njihova ljubav ostvari. Vaše kvalitete će u kolovozu /avgustu doći do punog izražaja naspram osobe koju obožavate te će vam vaša pažnja i nježnost biti uzvraćeni jednakom mjerom. Sve ono u što sa strepnjom sumnjate past će u vodu baš ovih dana i doći će do jednog velikog olakšanja u pogledu povjerenja u partnera / partnericu. Lavovi koji čekaju, već duže vrijeme čekaju da im se voljena osoba nađe u zagrljaju konačno će dočekati ispunjenje i naći se i iznenađeni, jer su polako počeli gubiti vjeru u ljubav. Uživajte, ovo je vaše vrijeme.

Financije / Posao:
Posao će biti u procvatu, baš kao i ljubavni život u ovom periodu. Manje trzavice s nekim zavidnim osobama završit će na vaše zadovoljstvo, no nemojte zaboraviti da vam mnogi u radnom okruženju nisu naklonjeni upravo zbog ljubomore i osjećaja manje vrijednosti koju osjećaju pored vas. Vi nećete imati nikakvih novčanih problema ovaj, ali ni naredni mjesec. Poznato je da niste skloni igrama na sreću, no zašto ne pokušati kad sve okolnosti ovih dana idu na vašu ruku i mogu vam donijeti samo dobitak. Neke Lavove čeka napredak u poslu koji baš i nisu očekivali no očito se dugogodišnji trud isplatio.

Zdravlje:
Stres je jedini vaš problem i vrijeme je da ga se riješite, a to možete samo tako da se odmorite. Vrijeme je odmora, pa ste vi u od onih u kritičnoj zoni kojima je odmor još kako potreban i to što prije. Previše brige, previše strepnje za ovo ili ono dovelo vas je do točke kad je vrijeme da stanete, udahnete, razmislite i doista se dobro odmorite da bi mogli dalje normalno funkcionirati i biti učinkoviti i uspješni kao do sada. Drugih problema nemate što se tiče zdravlja.

Tarot karta mjeseca:
Lavovi su ovaj mjesec pod znakom tarot karte Sunce – 19. Sunce je i planet pod kojim ste rođeni. Karta svjetlosti, karta božanske moći svakog dobra. Označava ljubavnu zaigranost, zabavu, pozitivnost svake vrste. Upućuje da se ne bojite uživati u sebi i svojim kvalitetama, ali i u drugima i s drugima. Vrlo rijetko ova karta ima negativno značenje, a ovaj mjesec vam nosi samo dobro.