Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop: Lav

Horoskop

Lavovi u horoskopu nose najbolje epitete za razliku od većine drugih horoskopskih znakova. Mane Lavova rijetko se ističu ili jednostavno ostaju skrivene iza njihovih dobrih osobina. Ovaj mjesec te se manje dobre osobine neće pokazivati u svom punom sjaju kako to često zna biti. Ovaj mjesec prema zodijaku donosi niz promjena, mada ne nekih velikih, ali značajnih sigurno.

Element: Vatra
, vatreni znak

Polaritet: Pozitivan


Omiljene boje: Zlatna


Osjetljivi dijelovi tela: Srce, kičma


Kineski horoskop: Majmun


Vladajuća planeta: Sunce


Suprotni znak: Vodenjak


Dragi kamen ili amajlija: Rubin

Poznate ličnosti rođene u znaku Lava:
Madonna, Jennifer Lopez, Alfred Hitchock, Roger Federer, Aldous Huxly, Halle Berry

Ljubav:
Ljubavni život Lavova je u stabilnoj fazi, ali koliko stabilnoj toliko i statičnoj. Ovaj mjesec doći će konačno do promjena; nova poznanstva otvorit će mogućnosti za ljubavne veze ili bar kratke avanture. Lavovi brzo opraštaju, bar većina njih, pa je ovaj i sljedeći mjesec pod znakom opraštanja voljenoj osobi i to za davno počinjene povrede i grijehe. Manji broj onih rođenih pod ovim horoskopskim znakom doživjet će već krajem osmog mjeseca iznenađenja u smislu ispunjenja želja od kojih su skoro posve odustali. Lavovi koji nisu u vezi ili braku još malo će popričekati da se ostvare njihovi snovi vezani za ljubav. Neki rođeni u ovom znaku još nisu shvatili da je njihov partner / partnerica njihova srodna duša, ali to važi za manjinu.
Savjet:
Prestanite tražiti greške u drugima i sagledajte objektivno sami sebe, a potom voljenu osobu. Dugoročno gledajući to će vam donijeti dobro. Ovaj mjesec, koliko god da ste spremni praštati, spremni ste i zamjerati.

lav horoskop

Posao i financije:
Posao cvate i bit će još bolje ako ostanete usredotočeni kako već i jeste na najvažnije zadatke, a odbacite sitnice koje vas smetaju. Novac vam neće nedostajati, imat ćete ga još više ovaj mjesec mada će vas na trenutke obuzimati malodušnost i strah. Za to nema razloga, jer vaš napredak je i ovaj mjesec očigledan svima oko vas u poslovnom okruženju. Ne zamarajte se malim pogreškama i ljudima koji nisu zaslužili vašu pažnju na radnom mjestu već su samo s vama povezani karmičkim labavim vezama.. Vi ste Lav i nemojte to zaboravljati.
Nezaposleni Lavovi ova dva mjeseca imat će više prilika i ponuda za posao, ali trebaju paziti što biraju. Dobar period za izbor je kraj Kolovoza, a loš sredina Rujna / Septembra. To je vrijeme za hvatanje poslovnih prilika.
Savjet:
Dobro vrijeme za ulaganja, slobodno se upustite u nove projekte.

Zdravlje:
Neizbježne glavobolje će vas unervoziti krajem Kolovoza / Avgusta, no neće vam umanjiti kvalitetu života. Ostalo sve je u redu što se tiče lavovskog zdravstvenog stanja.
Savjet:
Vrijeme je za odmor, za predah. Usporite.