Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop Rak

Horoskop

Preosjetljivost horoskopskog znaka Raka i ovaj mjesec će se više puta ispoljiti – malo pozitivno, ali i malo negativno. Rakovi se općenito smatraju za nježne duše, no je li to uvijek tako? Šesti mjesec donosi mnogo uzbuđenja posebno na emotivnom polju mada ni poslovni dio neće mirovati.

Od 21 lipnja/juna do 23 srpnja/jula

Glavna osobina: Empatija

Planet: Mjesec

Element: Voda

Dragi kamen ili zaštitna amajlija: Biser

Astrološka kuća: Četvrta

Omiljene boje: bijela, metalik siva

Ljubav:

Poneseni ljubavnim uspjehom mnogi Rakovi ovaj mjesec će proživjeti stresne dane dok se budu spuštali na zemlju. No razočaranje će biti kratkotrajno te će se već početkom sedmog mjeseca stvari početi vraćati na svoje staro mjesto i stabilno stanje. Manji broj Rakova koji ne sluša nikakve savjete učinit će par pogrešnih koraka u svojoj ljubavnoj vezi ili braku te će sve do kraja srpnja ili jula osjećati posljedice toga. Posebno uzbudljivi dani za ovaj horoskopski znak, u ovom i narednom mjesecu, čekaju one koji su u vezi s Jarcima i Ribama. Doći će do pomirenja u stavovima, priznavanja prikrivenih osjećaja i sretnih ljubavnih trenutaka za pamćenje. Nove veze, te ulazak u brak dogodit će se upravo u ovome periodu za mnoge Rakove, znači, šesti ili najdalje kraj sedmog mjeseca. Ono što bi bilo dobro da poslušaju Rakovi samci jeste da im je srpanj/juli izvanredno razdoblje da konačno naprave prvi korak ka osobi koju žele, odlučan, a ne dvosmislen znak da daju sa svoje strane. Čekanje i oklijevanje otežava stvari. Pokrenite se, period je sjajan!

Posao: rak horoskop

Niste jedini s novčanim problemima mada očito mislite da jeste, bar većina vas. Previše ste usmjereni na sebe, previše bacate krivnju na poslovne suradnike ovih dana, a tako će biti i na mjesečnoj razini. Nije vam nepovoljan period već turbulentan i nestabilan s povremenim vrlo dobrim danima. Novci koji mnogi Rakovi očekuju stižu do kraja lipnja, bilo da je u pitanju nasljedstvo, dugovi ili nešto treće. Nezaposlenima će se otvoriti mnoge prilike te će se, neodlučni kakvi inače to jesu, naći u dilemi i možda tako ostati na istom mjestu. Kao i u ljubavi, preporučuje vam se više odlučnosti, manje straha. Nervoza na dugogodišnjem poslu konačno završava, pa će s te strane –  sukobi s osobama s kojima ste u poslovnom kontaktu – doći do razdoblja mira bar za neko vrijeme. Sve u svemu, nemiran, ali ne loš period.

Zdravlje:

Glavobolje praćene strahom od teže bolesti učinit će vas nervoznim početkom srpnja ili jula, no to će proći kako je i došlo. Manje aktivnosti u vrućim danima jeste savjet za Rakove ova dva mjeseca. Sve drugo je manje više u redu sa zdravljem. Savjet: prestanite umišljati bolesti koje nemate niti ćete imati. Više pažnje za sebe, smanjite brigu oko zdravlja ljudi koji su vam bliski, jer pretjerujete.