Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop srpanj: retrogradni Merkur

Horoskop

Mjeseci lipanj/srpanj, astrološki gledano, za mnoge donosi neočekivane promjene s obzirom na to da će do dvanaestog narednog mjeseca retrogradni Merkur donijeti dosta pomutnje za par horoskopskih znakova.
Horoskopski znak Rak dočekat će svoj rođendan baš u vrijeme kada je retrogradni Merkur uzeo zamah i stvari okreće većinom naopako, osobito ako se nepažljivo i prenagljeno postupa ili djeluje na poslovnom ili ljubavnom području.

Ovan
-osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja
Vatreni znak
Planet vladanja: Mars

Ljubav:
Niste zadovoljni trenutnim ljubavnim stanjem, a ne poduzimate još uvijek ništa da bi to promijenili. Ovaj mjesec ćete se konačno pokrenuti i potruditi malo više oko svog partnera/partnerice. Nova poznanstva vam nisu donijela ono što ste očekivali, nekakav spas. Vaša ljubav je postojana i čvrsta, no krizni periodi su česti. Savjet je da u široj perspektivi sagledate u čemu griješite i zašto nije sve onako kako želite da bude.
Financije:
Mjesec rastrošnosti neće imati posljedice po vaš budžet. Udovoljavajte sebi i više, možete to. Posao vas opterećuje više nego što bi trebalo, a olakšanje dolazi krajem srpnja.
Zdravlje:
Manje poteškoće s imunitetom. Više vitamina će dovesti stvari u red kao i više fizičke aktivnosti.

Bik
– osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja
Zemljani znak
Planet vladanja: Venera

Ljubav:
Tražite a ne znate što tražite dok ste uvjereni da je ono za čim tragate nekakva idealna ljubav. Na koncu, spoznat ćete da nema ničega savršenog i napokon stati s tom suludom potragom. Srpanj vam donosi niz iznenađenja, prijatnih iznenađenja od strane osobe u čije ste osjećaje prestali vjerovati. To će vas preporoditi.
Financije:
Posao nećete izgubiti mada strahujete već neko vrijeme umišljajući da hoćete. Manja novčana kriza na pomolu sredinom srpnja.
Zdravlje:
Nervoza postaje vaše drugo ime. Duhovnost je ono čemu se trebate okrenuti, jer pod vladavinom retrogradnog Merkura sve materijalno stoji na slabim nogama.

Blizanci
– osobe rođene od 22. Svibnja/Maja do 21. Juna/Lipnja
Zračni znak
Planet vladanja: Merkur

Ljubav:
Krajem lipnja ulazite u odličan period s ljubavne strane. Oni u vezama će obnoviti svoje strasti, a samci će se naći pred više ljubavnih izbora. Neke stare ljubavi još uvijek su aktualne i vrijeme je da prošlost ostavite za sobom, jer više ne postoji. Pred vama je izvrstan period u lipnju, ali i u srpnju na ljubavnom polju.
Financije:
Trenutni problemi na poslu će nestati krajem mjeseca i konačno ćete se smiriti. Novac vam pristiže s neočekivane strane ovaj mjesec
Zdravlje:
Glavobolje koje će vas spopasti par dana nisu ništa oko čega bi trebalo dizati paniku. Smirite se. Meditirajte.

Rak
– osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja
Vodeni znak
Vladajući planet: Mjesec

Ljubav:
Rakovi samci neće baš uživati u lipnju i srpnju u novim ljubavnim zapletima dok će i mnogi ostali koji su rođeni u ovome horoskopskom znaku potpasti pod jak utjecaj retrogradnog Merkura; problemi će nicati jedan za drugim i tek krajem lipnja dolazi do smirivanja situacije. Mogući su prekidi veza, svađe, sumnje, optuživanja bez osnove. No utjeha je da će sve trajati kratko. Savjet je da se kontrolirate i ne činite nagle poteze.
Financije:
Uzdrmane financije sporo će se sređivati, ali, na koncu, ipak će biti sve dovedeno u red. Ne paničarite.
Zdravlje:
Nervoza pojačana krajem lipnja.

Lav

– osobe rođene od 23. Jula/Srpnja do 22. kolovoza
Vatreni znak
Vladajući planet: Sunce

Ljubav:
Utjecaj planeta na Lavove neće imati većeg značaja osobito što se ljubavi tiče. Situacija je statična i stabilna. No Lavovi samci pomamno traže ljubav, ali je traže na pogrešnim mjestima što će im biti velika škola kroz srpanj i naučiti ih da uspore i paze koga biraju za vezu.
Financije:
Financije više nego dobre. Posao u procvatu..
Zdravlje:
Savršeno.

Djevica
– osobe rođene od 23. Kolovoza/Avgusta do 22. Rujna/Septembra
Zemljani znak
Vladajući znak: Zemlja

Ljubav:
Ljubavne promjene većini Djevica ne leže, remete njihov ustaljeni raspored, njihov zamišljeni razvoj događaja. Probudite se, ne možete upravljati s ljubavlju kao što upravljate s poslom. Promjene se nastavljaju za vas, prekidi veza, počeci novih. Povratak starih ljubavi za neke Djevice donijet će veliki nemir i poremetiti staro stanje stvari. Otvorite vrata ljubavi novim osobama koje vam ulaze u život.
Financije:
Novca imate, ali kao da ii nemate. I ovaj mjesec ćete se ustezati priuštiti sebi neko zadovoljstvo.
Zdravlje:
Živčani ste, to vas već dugo ne pušta i tek u srpnju će doći do laganog smirivanja.

horoskop vidovitost

Vaga
– osobe rođene od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada
Zračni znak
Vladajući planet: Venera

Ljubav:
Za većinu Vaga se nastavlja dobar period u ljubavi. Prekinu jednu vezu, započnu novu bez mnogo osvrtanja. No manji broj rođenih u ovom horoskopskom znaku doživjet će neugodna iskustva za koja će se tek poslije ispostaviti da su zapravo bila potrebna da iz njih izvuku pouku o ljubavi i ljubavnim odnosima. Vage, počnite na ljude i događaje gledati dugoročno, a ne od danas do sutra.
Financije:
Posao vam dobro ide, vaš strah od egzistencijalne krize se smanjio.
Zdravlje:
Zdravlje vrlo dobro.

Škorpion
– osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog
Vodeni znak
Vladajući planet: Mars

Ljubav:
Nezadovoljstvo u ljubavnim odnosima zahvatit će većinu Škorpiona sve do dvanaestog srpnja kada prestaje Merkurov nepovoljni utjecaj. Tad možete očekivati bolje dane, ispunjenje nekih starih želja u vezi ljubavi, želja od kojih ste već odustali. Nadmenost će kod mnogih Škorpiona ovaj mjesec splasnuti te će se osjećati frustrirano no sve to za kratko. Nepopravljivi optimisti opet će krenuti u akciju.
Financije:
Novci su vaš kronični problem, tako da ne očekujete čuda u ovom periodu. Budite zadovoljni onim što imate. Šansa za novi posao je tu, no savjet je da pričekate.
Zdravlje:
Problemi s leđima kod manjeg broja Škorpiona.

Strijelac
– osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca
Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter

Ljubav:
Nikada vam veza nije bila u većoj krizi nego sada i savjet je da se potrudite da spasite što se da spasiti. Ipak će ljubav na kraju pobijediti, a vi ćete uvidjeti gdje griješite i tako naučiti da se ne ponavljate u pogrešnim potezima. Strijelci samci-statika koja će trajati vrlo kratko.
Financije:
Poboljšanje s financijske strane donijet će vam dobro raspoloženje što se tiče posla i novca. Ipak ste se sredili i sabrali.
Zdravlje:
Glavobolje krajem srpnja.

Jarac
– osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja
Zemljani znak
Vladajući planet: Saturn

Ljubav:
Držite se ljubavi koju nosite u sebi, ovaj mjesec vam nosi potpuno sjedinjenje s osobom koju volite, a koju dugo želite imati uz sebe. To će promijeniti vaš život iz korijena i donijeti vam dugoročnu sreću u koju ste skoro posve prestali vjerovati. Jarci su u izvrsnom periodu i planetarna kretanja neće ih ni okrznuti.
Financije:
Nestabilno stanje u poslu i novcu j+konačno će u srpnju početi da se sređuje što će vam donijeti mir.
Zdravlje:
Upalni procesi uglavnom kod ženskog spola mogli bi se razbuktati u srpnju kod većine Jarčica.

Vodenjak
– osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače
Zračni znak
Vladajući Planet: Uran

Ljubav:
Otvorit ćete prema novim ljubavnim izazovima već početkom srpnja no savjet je da ne brzate u startu. Neke osobe koje vas privlače nemaju baš čiste namjere u smislu da žele samo čisto fizički, kratkotrajan odnos s vama. Obratite više pažnje na to kome poklanjate svoje srce, a to osobito važi za sami početak srpnja.
Financije:
S novčane strane manji problemi, ali vi ćete se uplašiti. Nema razloga za to, kratkoročni su i u prolazu.
Zdravlje:
Živčani ste, otresiti i sami sebi stvarate probleme te vam je potreban ispušni ventil da malo smirite psihu.

Ribe
-osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka
Vodeni znak
Vladajući planet: Neptun

Ljubav:
Dobro vrijeme za Ribe samce. Ljubav će im pokucati na vrata, samo da je još prepoznaju, jer mogla bi izgledati neočekivano…Budite otvoreniji, s više povjerenja da bi pustili ljubav u svoj život i usrećili se. Ribe u vezama su u manjoj krizi koja bi se mogla razbuktati u srpnju.
Financije:
Nestabilna financijska situacija će se pogoršati sve do početka kolovoza, a onda lagano smirivanje.
Zdravlje:
Smanjite tjelesne aktivnosti, pretjerujete što bi se moglo negativno odraziti na vaše zdravlje.