Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Mjesečni horoskop za kolovoz 2019

Horoskop

horoskop ovanOvan

 od 21. ožujka do 20. travnja

Vatreni znak

Planet vladanja: Mars

Ovnovi će biti u kolovozu u svome elementu. Predstoji poslovni napredak, ali i onaj na ljubavnom planu. Međutim, što se tiče ljubavi, za one koji su u vezi doći će do učvršćivanja veze, ali za samce ovo nije povoljan period. Zdravlje je najmanje oko čega trebaju brinuti.

horoskop bik

Bik

od 20. travnja do 21. svibnja

Zemljani znak

Planet vladanja: Venera

Ne tako sjajan mjesec za bikove. Na poslu neće moći izići na kraj sa starim problemima već tek kroz budućnost. Strpljenje koje nemaju bit će izraženu u kolovozu do nepoželjnih ispada. U ljubavi stanje mnogo bolje. Mogućnost prekidanja stare veze i neočekivana zaljubljenost zateći ih nespremne. Zdravlje: Pripazite na glavu.

 

blizanci horoskop

Blizanci

od 22. Svibnja/Maja do 21. Juna/Lipnja

Zračni znak

Planet vladanja: Merkur

Blizanci se polka izvlače iz stanja pospanosti i kreću u nove poslovne poduhvate koji će biti uspješni. U ljubavi ih čeka iznenađenje za koje će tek poslije shvatiti da bi im moglo promijeniti život…Zdravlje: Nema promjena. Više kretanja je preporučivo.

 

horoskop rak

Rak

od 22. lipnja do 23. srpnja

Vodeni znak

Vladajući planet: Mjesec

Rakovi će dočekati ono što mjesecima čekaju i to na dva polja i poslovnom i ljubavnom. Kao i ovnovima, ovo je definitivno njihov mjesec. Strpljenje koje su dugo imali u vezi voljenje osobe konačno će se isplatiti. Zdravlje: Vaša psiha u ovome mjesecu će se konačno početi oporavljati.

 

horoskop lav

Lav

 od 24. Jula/Srpnja do 22. kolovoza

Vatreni znak

 Vladajući planet: Sunce

Lavovi će iskoristiti ovaj mjesec da se pokažu u punom sjaju i to na svim mogućim mjestima, kako na poslu, tako u ljubavi i javnom životu. Ovo je svakako njihov mjesec, te će se nakon dužeg razdoblja osjećati kao kod kuće. Zdravlje: Smanjite doživljaj, ponekad je dobro odmoriti.

 

horoskop djevica

Djevica

od 23. Kolovoza/Avgusta do 22. Rujna/Septembra

Zemljani znak

Vladajući znak: Zemlja

Djevice će tražeći dlaku u jajetu ovaj mjesec i pronaći tu dlaku te vrlo lako može doći do promjene posla uslijed nezadovoljstva koje osjećaju već duže vrijeme na sadašnjem radnom mjestu. U ljubavi će samci nastaviti podizati svoj prag očekujući savršenog/savršenu…Oni u vezama će se baviti nedostacima partnera/partnerice.Zdravlje: Česte glavobolje.

 

horoskop vaga

Vaga

od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada

Zračni znak

 Vladajući planet: Venera

Vage ovaj mjesec čeka iznenadni dobitak ako se upuste u ogre na sreću. U ljubavi je ovaj mjesec za njih zadovoljstvo i ravnoteža u odnosu s partnerom/partnericom. Zdravlje: Radite na sebi, a ne na drugima.

 

horoskop škorpion

Škorpion

od 24. listopada do 22. studenog

Vodeni znak

Vladajući planet: Mars

Škorpioni će u kolovozu analizirati cijeli svoj život u želji za promjenama, osobito poslovnim, ali do promjena ovaj mjesec neće doći. U ljubavi svađe, rasprave, loša komunikacija. Zdravlje: Čuvajte živce.

 

horoskop strijelac

Strijelac

od 22. studenog do 21. prosinca

Vatreni znak

Vladajući planet: Jupiter

Strijelci idu naprijed u očekivanju poslovnog promaknuća koje će se i dogoditi. Ljubav: Osjećaj usamljenosti usred veze neće ih napuštati koliko god da nerealno razmišljaju. Zdravlje nepromjenjivo.

 

Horoskop jarac

Jarac

od 22. prosinca do 20. siječnja

Zemljani znak

Vladajući planet: Saturn

Jarčevi su u poslovnoj tranziciji ili prelasku i to na nešto sasvim novo i bolje. Ljubav: Nenadani susret s osobom za koju ih još vežu emocije mogao bi narušiti njihovu sadašnju vezu. Zdravlje: Savršeno.

 

Horoskop Vodenjak

Vodenjak

 od 21. siječnja do 19. veljače

Zračni znak

Vladajući Planet: Uran

Vodenjaci su kao ribe na suhom. Opće nezadovoljstvo zbog neispunjenih želja bacit će ih u drugu krajnost, jer ih naime čeka novčana povišica, a sami time i kraj nezadovoljstva. Ljubav: Ljubav u ovom mjesecu u drugom planu, mirenje sa sudbinom što baš i nije dobro. Zdravlje: Problemi s bubrezima.

 

HOROSKOP Ribe

Ribe

od 20. veljače do 20. ožujka

Vodeni znak

Vladajući planet: Neptun

Ribe plivaju dalje. Ovaj mjesec im ne donosi neka naročita uzbuđenja osobito što se tiče posla. U ljubavi blagostanje i spokoj, ali samci bi mogli upasti u nenadanu aferu i previše se zanijeti. Zdravlje: Srce. Umorno srce traži predah.