Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop za listopad/oktobar

Horoskop

 

Ovan
-osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja
Vatreni znak
Planet vladanja: Mars
Ovaj mjesec će vam energija biti u padu te djelovati nepovoljno, pa će te se osjećati više i umorni i nervozni. Privlačnost koju osjećate prema određenoj ženi ili muškarcu komplicirat će vaš odnos s prijateljima. Budite zato oprezni s povjerenjem u prijatelje, jer može doći do neočekivanih ispada. Međutim, intimnosti s partnerom će u listopadu biti intenzivnija i mnogo bolja. Potreba da se stalno i svakome za nešto opravdate nema nikakvog smisla-ne činite to. Vaša novčana situacija ide na bolje ovaj mjesec i tako će bivati i dalje.


Bik
– osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja
Zemljani znak
Planet vladanja: Venera
Vi i vaš partner pretrpjet će te napetost i nerazumijevanje u svome odnosu ovaj mjesec, zbog utjecaja trenutnog kretanja planeta. Ipak vaš odnos krajem mjeseca listopada ide na bolje. Savjet je da se više povežete s ostatkom obitelji i prestanete s distanciranjem. Kako su bikovi odgovorne i pažljive osobe, ovaj mjesec će to posebno izražavati prema prijateljima, ali bi bilo dobro da više pažnje obrate na svoje zdravstveno stanje. Novac…Manja kriza opet.


Blizanci
– osobe rođene od 22. Svibnja/Maja do 21. Juna/Lipnja
Zračni znak
Planet vladanja: Merkur
Ljubav je u procvatu blizancima ovaj mjesec. Nema kriza do daljnjeg, pa bi bilo lijepo potruditi se da tako ostane. Manji novčani problemi će vas uzdrmati više nego što treba. Osjećaj usamljenosti pred kraj mjeseca biti će brzo prevladan. Nabavite psa ako ga već nemate, donijeti će samcima blizancima neočekivana poznanstva. Zdravstveni problemi isključeni u listopadu.

Rak
– osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja
Vodeni znak
Vladajući planet: Mjesec
Ne samo da imate precizno razrađene ideje kako poboljšati svoju ljubavnu vezu, već također ćete u listopadu također stvoriti atmosferu u kojoj će se vaš partner/partnerica osjećati izvrsno uz vas. Biti ćete neočekivano pozvani na zabavu ili druženje. Idite i zabavite se, to će vas osvježiti. Financije su vam konačno stabilne, a nervoza na nuli.


Lav

– osobe rođene od 24. Jula/Srpnja do 22. kolovoza
Vatreni znak
Vladajući planet: Sunce
Osoba koja će vas neočekivano posjetiti ovaj mjesec, donijeti će vam izvanredno iznenađenje. Osoba suprotnog spola koja vas već duže vrijeme motri pokazat će posesivnost prema vama i početi vam ići na živce. Pazite na svog partnera jer način na koji u zadnje vrijeme razgovarate nije za pohvalu. Nije uvijek preporučljivo uzimati stvari zdravo za gotovo. Novac pritječe.

Djevica
– osobe rođene od 23. Kolovoza/Avgusta do 22. Rujna/Septembra

Zemljani znak
Vladajući znak: Zemlja
Ovaj mjesec će te osvijestiti svoje psihičko stanje, a to je izravno povezano s vašim ukupnim zdravljem i kondicijom. Razgovarajte o onome što vas zabrinjava, jer ako odlučite šutjeti na, to može dovesti do direktnih fizičkih smetnji. Suzdržite se od tuđih briga, odmaknite se od ljudi s negativnim pričama. Vaš partner/partnerica neće biti zadovoljni odnosom s vama u ovome mjesecu, pa obratite malo pažnju na svoje ophođenje. Novčani problemi manje prirode.

Vaga
– osobe rođene od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada

Zračni znak
Vladajući planet: Venera
Mjesec Vaga. Konačno je vaš ljubavni odnos stabiliziran, pa uživajte. Ovaj mjesec u ljubavi vam nosi samo dobro I sreću. Dramatičan preokret na poslovnom planu naprosto će vas natjerati da pobliže razmislite o nekim svojim potezima i usporite. Novac vam dolazi iz neočekivanog izvora, to je listopadska najbolja vijest za vas. Prestanite ignorirati savjete prijatelja, misle vam dobro. Zdravlje ni tamo ni ovamo, čas dobro, čas malo lošije, jer se uopće ne brinete za sebe u dovoljnoj mjeri.

Škorpion
– osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog

Vodeni znak
Vladajući planet: Mars
Konačno vam listopad donosi smiraj na ljubavnom polju. Morat ćete razgovarati s nekim osobama tako da ih zovete ili se susretnete, a ne da im šaljete e-poštom. Morate komunicirati s njima i biti jasni u svojoj namjeri. Dobra vijest je da stvarno možete napraviti veliku promjenu u njihovom životu.Mjesec započinje velikim brojem značajnih događanja koje će vam donijeti promjene na poslovnom I obiteljskom planu. Napredujete, da, ali sporo, no ovaj period, sam listopad te utjecaj planeta će vas još kako ubrzati. Ne budite pohlepni za novcem.

Strijelac
-osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca

Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter
Vrijeme je za ostvarivanje planova i projekata te se ovaj mjesec pripremite na promjene kako u poslu tako i u ljubavi. Ne odbacujte na prvu ponuđene prilike, jer niste baš u zavidnoj situaciji, ali će listopad donijeti napredak, veliki napredak I samim time olakšanje na svim poljima. Strijelci, čuvajte svoju vezu, a manje obraćajte pažnju na neke druge nevažne stvari. Zdravlje vam je ovaj mjesec izvrsno.


Jarac
– osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja

Zemljani znak
Vladajući planet: Saturn
Odgovor na vaše ljubavne nedoumice doći će vam u snu u ovome mjesecu. Izmislit ćete neke ideje koje će propasti. Okanite se slastica i masnih jela, vrijeme je da pripazite više na svoje zdravlje. U ljubavi se možete osloniti na partnera čak i kada je posao u pitanju što će vam i snovi simbolično pokazati. Savjet je da počnete meditirati, to će vam promijeniti život na bolje. Novca imate, zar ne?


Vodenjak
– osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače

Zračni znak
Vladajući Planet: Uran
Čuda se događaju vjerovali ili ne. Imat ćete sjajan mjesec ako ste spremni odustati od nečega što ste odavno željeli. Izgleda da vas netko tko vas visoko poštuje promatra vrlo pažljivo kako bi utvrdio način na koji se nosite s problemom koji se razvija. Što se ljubavi tiče, plovite mirnim vodama do daljnjeg. Oprezno…Zdravstveni problemi ovaj mjesec će nestati kao da ih nije ni bilo.


Ribe
– osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka
Vodeni znak
Vladajući planet: Neptun
Ljubav je u krizi koja bi mogla potrajati. Poskočite, potrudite se održati, sačuvati postojeću vezu, ali odnos s nekim tko osjeća prema vama više nego što mislite. Dugovi se i dalje vuku mada vam se posao dovodi u ravnotežu. Vaš osjećaj usamljenosti koji je čest nestati će u listopadu. Odmaknite se od osoba koji vode brigu o svima I svemu osim o samima sebi. Ovo je mjesec koji bi vam mogao donijeti manji dobitak u igrama na sreću.