Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop za Rakove

Horoskop

Rak u horoskopu poznat je kao nježan, preosjetljiv znak… Ovaj i naredni mjesec neće se baš tako pokazati. Mnogo prkosa, nervoze i nestrpljivosti ispoljavat će i u ljubavi i u poslovnom okruženju što će dugoročno gledano donijeti i određene posljedice. Tek sredinom srpnja / jula negativne strasti će se smiriti i povratiti na staro kad će Rakovi opet biti u svojoj ljušturi nježnosti, pažljivosti i osjećajnosti. Pogledajmo što čeka ovaj horoskopski znak ovaj i sljedeći mjesec na dva važna područja: ljubav i posao.

od 1 lipnja / juna do 23 srpnja / jula
Planet: Mjesec
Element: Voda
Dragi kamen ili zaštitna amajlija: Biser
Astrološka kuća: Četvrta
Omiljene boje: bijela, metalik siva
Osjetljivi dijelovi tijela: grudi i stomak

Ljubav:
Rakovi će ovaj mjesec od partnera zahtijevati pretjeranu predanost, stalno dokazivanje odanosti i nježnosti te će im posesivnost dosegnuti dotle da se neki partneri za kratko počnu povlačiti. Kako po prirodi nisu posesivni niti agresivni to će iznenađenje za osobu koju vole biti veće. Svi imamo više lica, ali u osnovi neke karakterne osobine ostaju uvijek iste te će se po isteku ovakvog ponašanja sve opet vratiti u normalu. Kako je ovaj horoskopski znak u dubini duše plašljiv i podsvjesno se boji napuštanja, te skrivene osobine će ovaj period doći jako do izražaja, ali pomalo agresivno, no srećom kratkog vijeka. Ipak neki Rakovi koji su u vezi ili braku s Blizancima, Ovnovima, Bikovima i Vodenjacima naići će na razumijevanje i podršku bez obzira na iznenadnu promjenu ponašanja. Savjet je samoanaliza čemu je ovaj znak inače sklon. Sagledavanje vlastitih postupaka u samoći i tišini.
Rakovi koji nisu u vezi možda bi trebali potražiti savjet iz tarota da dobiju odgovor zašto je tome tako i što činiti da se stvari promijene, jer tek krajem ljeta se naziru promjene u ljubavi za njih.
rak horoskop
Posao:
Kao i ljubavi u poslu će Rakovi iskazati pretjeranu revnost, ali će to “pretjerano” tražiti i od drugih, a ovo važi za one koji vode neki posao. Zaposlenici će biti nervozni i s mnogo grešaka početkom sedmog mjeseca, a kraj te napetosti na poslu očekuje se tek krajem narednog mjeseca. Jedno poslovno prijateljstvo u cijeloj ovoj priči bit će jako izraženo na pozitivan način za većinu Rakova kroz veliku podršku i to će biti svijetla točka u poslovnom okruženju ne samo do kraja sedmog mjeseca već i nadalje.
Savjet: Kontrolirajte svoje ponašanje prema ljudima koji su vam potrebni u poslovnom smislu ili će to biti u budućnosti. Ne spaljujte mostove pred sobom.

Zdravlje:
Glavobolje povremen i jake, bol u želudcu za one Rakove rođene na kraju šestog mjeseca. Općenito gledano ipak dobro zdravlje.