Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop za Ribe

Horoskop

Horoskopske Ribe ovaj i naredni mjesec imat će pomalo težak period, a takvo stanje će biti rezultat upravo nekih od njihovih karakternih crta koje će doći do punog izražaja upravo na štetu njih samih. Po iskustvu mnogih Ribe su teži horoskopski znak tako da riječ ribica rijetko kada pristaje uz njih. Zašto? Prvenstveno zbog jakog karaktera i jake, ali nemirne emocionalne strane koju posjeduju. U prirodi im je da budu glavni ili da imaju vodstvo u svemu, pa kad im to ne uspijeva tada nastaju problemi i frustracije. No mnogi tvrde suprotno što nikako nije točno.
Da ne bi sve izgledalo crno, s poslovne strane stoji im izvanredni dani, dobici i napredak. Što je s ljubavlju, što sa zdravljem u ovom periodu?

 

19. veljača / februar – 20. ožujak / mart
Element: Voda
Karakteristika: Negativan
Boja: Tirkizna
Osjetljivi delovi tela: Noge
Vladajuća planeta: Neptun, Jupiter
Suprotnost: Djevica
Amajlija, zaštita: Mjesečev kamen

Ljubav:
Period laganja i zavaravanja voljene osobe neće vas odvesti daleko. Iznenadna potreba za promjenom samo je trenutni hir koji vas je zahvatio i proći će, ali malih posljedica će biti. Nemojte zbog trenutačnih poriva izgubiti povjerenje partnera. Voljeni ste i znate to mada često ne ide kako bi vi to željeli, ali uzmite u obzir i drugu stranu i želje druge strane. Sebičnost kojoj ste s vremena na vrijeme skloni pratit će vas do kraja ovog mjeseca. Mislit ćete samo na svoja zadovoljstva i ispunjavanje svojih želja zanemarujući pri tome osobu s kojom ste. Za Ribe koje čekaju da uđu u vezu s voljenom osobom tek slijedi period kada će se to ostvariti, sredinom trećeg mjeseca otprilike. Naravno, ne za sve, ali većinu ovog zodijačkog znaka – da.
Savjet: Saberite se, smirite se, jer u periodu ste turbulencija, nemira kad zapravo i nećete točno znati što želite u ljubavi.

ribe horoskop

Financije, posao:
Ovdje ste svom na svome. Kako ste često skloni škrtarenju, to u ovom razdoblju neće biti slučaj. Stoji vam napredak u poslu, više novaca, bolji odnosi s radnim kolegama, pa čak i onima s kojima ste mislili da nikada nećete ući u dobar odnos. Mnogo radite i zaslužili ste sve što vam ovo razdoblje donosi. Dugovi će biti otplaćeni kad za to dođe vrijeme, a to nije sada već kroz mjesece koji pristižu i oko toga ne trebate razbijati glavu, jer nema smisla. Oni koji su vama dužni konačno će vratiti što vam pripada nakon dužeg čekanja.
Nezaposlene Ribe imat će par sjajnih prilika za posao ovaj i naredni mjesec, ali je savjet da se ne zalijeću već dobro promisle s kime će biti buduća suradnja. Ide vam, ide s materijalne strane. Ne umišljajte probleme koji će navodno doći u budućnosti, jer neće.

Savjet:Možda samo malo više ljubaznosti s osobama rođenim u znaku Djevice, jer će vam trebati njihove usluge u bliskoj budućnosti.

Zdravlje:
Imunitet vam je u padu, pa bi bilo dobro da odmah pređete na zdraviju prehranu sa što više voća i povrća, a manje mesa i usputne brze hrane. Inače ne vide se problemi koji bi se mogli nazvati ozbiljnima u vezi zdravlja. Više fizičke aktivnosti bilo koje vrste također bi dobro došlo vašem zdravstvenom stanju.