Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Mjesečni horoskop za rujan 2019

Horoskop

Rujan horoskop

Ovan

horoskop ovan-osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja
Vatreni znak
Planet vladanja: Mars
Osobe rođene u znaku Ovna očekuju životne promjene koje će se odraziti čak na dobar dio naredne godine, a promjene su najviše vezane za ljubavne sumnje, nedoumice I mogući početak nove ljubavne veze. Zdravlje im je u izvrsnom stanju, ali s financijske strane lagano kreću problemi koji će biti riješeni do kraja godine, naravno, ako više uključe razum u raspolaganju financijama. Savjet: usporite, u svemu usporite.


Bik

horoskop bikosobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja
Zemljani znak
Planet vladanja: Venera
Bikovi će u rujan ući puni samopouzdanja, čak pretjeranog optimizma u pogledu svojih mogućnosti što se tiče ljubavnih osvajanja. Međutim, sjedenje na dvije stolice nije im baš pametno I kako narod kažene možete imati I novce i ovce. Ne šarajte, odlučite se za jednu osobu, poslušajte glas, pa čak i ako vam se na trenutke čini da nemate puno šanse. Glavobolje će biti učestale kod bikova u rujnu kao I problemi s leđima. Što se financija tiče, tu se stvari polako počinju dovoditi u red, ali ne za dug period. Savjet: Strpljenje će vas spast+iti I to na svim životnim područjima.


Blizanci

blizanci horoskoposobe rođene od 22. Svibnja/Maja do 21. Juna/Lipnja
Zračni znak
Planet vladanja: Merkur
Za razliku od svojih inače karakterističnih osobina kao što je prevrtljivost, rujan Blizancima donosi jedan miran i povoljan period, rekli bi predah u pogledu ljubavnih očekivanja s obzirom na to da će im se velika ljubavna želja ispuniti u ovome mjesecu. Zdravlje je u redu, jedino bezrazložne brige sitne prirode mogu unijeti mali nemir s vremena na vrijeme. Financije će ostati kakve jesu, nema značajnih promjena u rujnu.


Rak

horoskop rakosobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja
Vodeni znak
Vladajući planet: Mjesec
Rakovi plivaju dalje, uporne u svome cilju da postignu željeni ljubavni uspjeh, ali će na to morati još malo pričekati. Voljena osoba ima drugačiji ritam. Zdravlje savršeno. Novac, novac, novac…Dugovi će se vući još jedno vrijeme, ali ne za dugo tako da je savjet da prestanu misliti kako je kraj svijeta u pogledu financija, jer će I to biti riješeno u pravi čas.


Lav

horoskop lav

osobe rođene od 24. Jula/Srpnja do 22. kolovoza
Vatreni znak
Vladajući planet: Sunce
Lavovi, posložite se malo, jer trenutni pad energije u ovome mjesecu neće dugo potrajati; već ćete vi stati na svoje noge, povratiti snage i krenuti punom brzinom naprijed što se tiče ljubavi. Inače, slijedi vam ljubavno iznenađenje pred kraj mjeseca. Financije vas u ovom periodu ne trebaju brinuti, nije vrijeme za njihovo rješavanje. Zdravlje: odmarajte, odmarajte, zastanite.


Djevica

horoskop djevicaosobe rođene od 23. Kolovoza/Avgusta do 22. Rujna/Septembra
Zemljani znak
Vladajući znak: Zemlja
Ne, nitko nije savršen, pa tako ni vaš partner, a ni vi Svađe u ovom mjesecu mogle bi dovesti do većih posljedica, pa bi bilo dobro da promislite prije nego izgovorite nešto. Zdravlje vam se pogoršava I to sa psihičke strane, pa bi bilo dobro da povede malo više brige o sebi. Financije su u mirovanju ovaj mjesec.


Vaga

horoskop vagaosobe rođene od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada
Zračni znak
Vladajući planet: Venera
Ljubavni jadi vuku se i kroz ovaj mjesec, a vi ih očito jako teško podnosite ne ostavljajući prostora da vrijeme učini svoje, a ne da vi sve pokušavate kontrolirati. Zdravlje vam je poljuljano upravo zbog pretjeranih strahova od ljubavnog gubitka ili neispunjenja željenog. Pripazite na žuč. Što se novca tiče bar oko toga ne berete brigu ovaj mjesec.Škorpion

horoskop škorpionosobe rođene od 24. listopada do 22. studenog
Vodeni znak
Vladajući planet: Mars
Usamljenost koja vas je svladala ovaj mjesec nestat će u narednom, listopadu. Nova ljubav je na vidiku, pa bi bilo dobro da se oprostite s prošlošću, a ne da je držite kao da vam život ovisi o tome. U vezi zdravlja, pripazite na zadnji dio glave, štoviše, savjet je da se prekontrolirate kod liječnika. Novčani problemi u ovome mjesecu mogli bi se malo poboljšati tek u zadnjim danima rujna.


Strijelac

horoskop strijelacosobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca
Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter Strijelac jeste, ali rujan nikako nije vaš mjesec ove godine. Ne upuštajte se u nove ljubavne veze, pričekajte. Čuvajte ono što imate ma koliko da niste zadovoljni. Zdravlje vam je izvrsno, a financije idu sve bolje tako da s te strane možete doista biti mirni unatoč tome što ste stalno u strahu da nećete imati dovoljno. Savjet: ne započinjite nikakve nove projekte u rujnu.


Jarac

Horoskop jaracosobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja
Zemljani znak
Vladajući planet: Saturn
Tvrdoglavost bi vas mogla koštati skuplje nego što mislite u ovom periodu, rujnu. Popustite partneru bar ponekad, ne tjerajte stalno svoje, niste uvijek u pravu. Oni jarci bez partnera mogla bi iznenaditi nova ljubav. Zdravlje vam je poljuljano, ali to su stari problemi koji će se ovaj mjesec izraziti malo više. U vezi financija, stiže vam iznenadan novac. Okušajte se u igrama na sreću, mogli bi se jako prijatno iznenaditi.


Vodenjak

Horoskop Vodenjakosobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače
Zračni znak
Vladajući Planet: Uran
Vaša uglavnom mirna priroda u rujnu mi mogla otići u krajnost što se tiče ljubavi. Ne brzajte s donošenjem zaključaka, ne pretpostavljajte već se saberite da bi održali svoju ljubavnu vezu. U vezi zdravlja vam je savjet da ne rasipate energiju u ovome mjesecu, jer je vaša trenutna labilnost očita. Novci miruju, manje trošite, jer ste počeli rasipati.


Ribe

HOROSKOP Ribeosobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka
Vodeni znak
Vladajući planet: Neptun
Ljubav cvijeta, čuvajte je. Međutim, sudbinska veza je ono što će vam tek u budućnosti doći, ali ovog mjeseca zasigurno ne. Zdravstvenih problema nemate, cijenite to, osobito ovaj mjesec bit ćete fit. Svjesni ste svojih dugova, ali budite svjesni da svemu jednom dođe kraj, pa će tako i dugovima, ali kroz koji mjesec.