Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Mjesečni horoskop za veljaču 2020

Horoskop


Horoskop za veljaču/februar

Od jednog do drugog horoskopskog znaka, različite okolnosti na ljubavnom, financijskom i zdravstenom polju, očekuju svaki pojedini znak u novoj deceniji 2020 godine u koju smo već zašli. Pročitajte kakva će veljača biti za vaš zodijački znak u 2020 godini.

 

Ovan
-osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja
Vatreni znak
Planet vladanja: Mars

Ljubav:
Drugi mjesec ove godine donosi vam posebno romantično ljubavno razdoblje. Partner/partnerica će vas iznenaditi nečim što dugo priželjkujete u svojim maštanjima. Ovnovi koji nisu u vezi ovaj mjesec će imati više mogućnosti, više izbora da poslušaju glas srca i prepoznaju svoju srodnu dušu. Valentinovo je ove godine kao izmišljeno za njih.
Financije:
Rasipanje uzima svoj danak, ali vas kao da nije briga, pa i bolje tako, jer će kriza brzo proći te ćete opet uživati u blagostanju. Ipak, malo više skromnosti nije na odmet. Posao je u procvatu.
Zdravlje:
Pod stresom ste već dugo. Treba vam novi hobi, novi izazovi da se opustite.

Bik
– osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja
Zemljani znak
Planet vladanja: Venera

Ljubav:
Ljubavni gubitak ima i, dugoročno gledajući, svoju dobru stranu. Očito da ovaj mjesec nije baš najsretniji za Bikove, no pred sam kraj ljubavna situacija će se početi mijenjati i doći će do ravnoteže.
Prestanite potiskivati ono što vas unesrećuje, izrazite se jasno prema partneru/partnerici tako da se neki računi raščiste.
Financije:
Polako izlazite iz krize što se tiče novca i bivat će sve bolja i bolja situacija. Glavu gore!
Zdravlje:
Dobro je da ste počeli više pažnje obraćati na svoje zdravlje mada je općenito sve s vama u redu. Česte zubobolje kod nekih Bikova nisu bolest kako oni to nazivaju.


Blizanci
– osobe rođene od 22. Svibnja/Maja do 21. Juna/Lipnja
Zračni znak
Planet vladanja: Merkur

Ljubav:
Veljača vam otvara nove ljubavne prilike koje će vam teško biti propustiti, osobito Blizancima koji nisu u vezi. No mnogi će htjeti sjediti ne na dvije već na više stolica te tako dovesti u krizu već postojeću vezu. Savjet je da ne tražite naokolo ono što već imate.

Financije: Poslovne prilike su vam dobre te oko novca neće biti nikakvih problema osim ako ih sami izmislite.
Zdravlje: Prestanite se brinuti oko zdravlja tako opsesivno, jer je s vašim zdravstvenim stanjem sve u redu.

Rak
– osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja
Vodeni znak
Vladajući planet: Mjesec

Ljubav:
Previše analizirate partnera/partnericu što će vas dovesti do nesuglasica ovaj mjesec.Nemojte pokvariti Valentinovo nepromišljenim postupcima koji nemaju veze sa stvarnošću. Rakovi samci, potrudite se malo više, jer očekujući da se nešto samo od sebe dogodi, moglo bi potrajati predugo.

Financije: Poslovni problemi su iza vas, možete biti mirniji. Novac ćete ovaj mjesec stavljati na prvo mjesto i tako otići u krajnost.

Zdravlje: Nervoza kojoj ne znate porijeklo proizilazi od pretjerane brige za budućnost, a od toga nemate ništa.

Lav
– osobe rođene od 24. Jula/Srpnja do 22. kolovoza
Vatreni znak
Vladajući planet: Sunce

Ljubav:
Lavovi će ovaj mjesec zapasti u krizu zbog svoje opsesivne ljubomore i želje da budu svom partneru/partnerici prioritet u svemu, pa će u tome i pretjerati. Savjet je da malo razboritije razmislite i uvidite svoju sebičnost.

Financije:
Posao vam sjajno ide, novca imate, ali ga i nemilice trošite. Možda da malo usporite?

Zdravlje:
Zdravlje vam je velika briga u veljači, no realno gledajući vi nemate ozbiljnih zdravstvenih problema.

Djevica
– osobe rođene od 23. Kolovoza/Avgusta do 22. Rujna/Septembra
Zemljani znak
Vladajući znak: Zemlja
Ljubav:
Privremena kriza u vašem ljubavnom životu neće se održati do kraja mjeseca.Vaša će odluka biti da li prekinuti vezu ili nastaviti dalje.Savjet je da tri puta razmislite prije konačne odluke. Djevice koje nisu u vezama i ovaj mjesec će s velikim nadama očekivati svoje ljubavno čudo, ali neće poduzimati mnogo djela u tom smjeru.Pokret!

Financije: Posao vam ide solidno, no vi niste zadovoljni, hoćete i bolje i više, a možda je baš najbolje ovako kako je sada.
Zdravlje:
Strahovi koje tako pažljivo hranite u sebi a krijete od drugih se nastavljaju narušavajući vašu energetsku ravnotežu. Moglo bi potrajati dok se ne probudite iz tog košmara.

veljača horoskop

veljača horoskop za 12 znakova zodijaka

Vaga
– osobe rođene od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada
Zračni znak
Vladajući planet: Venera

Ljubav:
Kolaps jedne veze ne mora značiti da je kraj svijeta kako vi to mislite. Vas očekuje lijepo ljubavno razdoblje koje vam je sada teško zamisliti. Veća prekretnica za Vage očekuje one koje nisu ni u braku ni u vezi, no pojavit će se i bojazan od nečeg novog. Ne bojte se, sreća vam kuca na vrata.
Financije:
Zaposlene Vage ne trebaju brinuti o poslu, sve ide kako treba. Osim jedne stvari: neumjereno rasipanje novca ne prestaje. Do kada?
Zdravlje:
Sve pod kontrolom.


Škorpion
– osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog
Vodeni znak
Vladajući planet: Mars

Ljubav:
Škorpioni su u akciji ove veljače na ljubavnom polju. Činite ono što se prije niste usuđivali tek tako i time pokazujete svoje pravo škorpionsko lice. Samo naprijed! Samci Škorpioni ovaj mjesec će imati dobar ulov…Bar dobar dio onih rođenih u ovom horoskopskom znaku.
Financije:
Posao će vam zapinjati ovaj mjesec, jer ćete ga podrediti ljubavi i ljubavnim osvajanjima.No vi nemate financijskih briga, pa si to možete priuštiti.
Zdravlje:
Glavobolje koje su vas brinule su minule. Osjećate se dobro i to će se i nastaviti.

Strijelac
-osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca
Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter

Ljubav:
Vaša veza je stabilna, nemate baš mnogo briga oko ljubavi, a tako će biti i ovaj mjesec. S voljenom osobom vam stoji dalji put sredinom mjeseca. Strijelci samci su većim dijelom u traganju za novom vezom, novom ljubavi. Možda vam ova veljača priredi nešto čemu se nadate već duže vrijeme.

Financije: Sredili ste se, umjereno trošite, ali ovaj mjesec ćete se malo previše opustiti i rastrošiti. Međutim, nikakve veće štete od toga.

Zdravlje: I dalje ćete neumorno raditi više nego što je potrebno a vaša pretjerana ambicija mogla bi vas koštati većeg stresa.

Jarac
– osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja
Zemljani znak
Vladajući planet: Saturn

Ljubav:
Tvrdoglavo se borite za osobu koja vas nije vrijedna. Vaša karma se razigrala i zavrtjela vas u pomalo pogrešnom pravcu. Ovaj mjesec nije mjesec koji će vam donijeti ono što želite, pa prestanite s naprezanjem i pokušajem da prođete glavom kroz zid. Jarci samci ovaj u veljači će se osjećati dobro u svojoj slobodi. Ljubav će pričekati.
Financije:
Posao vam je došao do rizične točke u ovom mjesecu. Bilo bi mudro da sjednete i razmislite da li doista radite ono što je za vas ili ono što je protiv vas.

Zdravlje:
Stres ovaj mjesec u pojačanju.

Vodenjak
– osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače
Zračni znak
Vladajući Planet: Uran

Ljubav:
Valentinovo će biti poseban dan za Vodenjake ove godine. Mnogo toga na ljubavnom polju što je išlo nizbrdo naglo će se popraviti i donijeti vam sreću. Oni Vodenjaci koji još traže ljubav ovaj mjesec konačno će je i pronaći.
Financije:
Brige oko novca prestaju, posao ide tako tako, no sve u svemu nema nekih većih promjena.
Vodenjaka.
Zdravlje: Nervoza i nesanica će vas mučiti pred sam kraj mjeseca.

Ribe
– osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka
Vodeni znak
Vladajući planet: Neptun

Ljubav:
Ribe samci konačno su će susresti svoju sudbinsku ljubav i to upravo u veljači. Oni koji su vezama ili brakovima imat će u par navrata manje krizne periode, ali ništa osobito značajno. Međutim, za manji broj Riba ljubavni planovi neće se ovaj mjesec ispuniti kako su očekivali. Pričekajte proljeće.
Financije:
Glad za novcem ne prestaje, kao ni napadi škrtosti. Ipak, to će se sredinom mjeseca početi mijenjati, točnije, pribrat ćete se i shvatiti gdje griješite.

Zdravije:
Problemi s upalama će vas snaći ovaj mjesec. Čuvajte se oštrih zimskih dana.