Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Mjesečni horoskop za Ovnove

Horoskop

OVAN HOROSKOP
od 21 ožujka/marta do 20 travnja/aprila

Vatreni znak

Planet vladanja: Mars

Boja: crvena

Ljubav:
U trećem ili četvrtom mjesecu neočekivano će vam se pojaviti osoba iz prošlosti i emotivno vas na kratko poremetiti.Ta osoba ima sve karakteristike horoskopskog znaka Ribe. Neće baš kratko trebati da shvatite koji je put pravi za vas: držati ono što imate ili se vratiti na neke stare osjećaje i situacije iz kojih ste se jednom ne baš sretno izvukli – bit će pitanje za čiji vam se odgovor savjetuje da tri puta razmislite prije nego što se zaletite. Vrijednost ljubavi koju sada imate dovest će te na vagu i unijeti nesigurnost u vezu ili brak. Za Ovnove, taj brzopleti i sklon naglim odlukama horoskopski znak, bilo bi dobro da se posavjetuje s nekim u koga ima povjerenje i sasluša drugo mišljenje. Ukratko, u vrlo zanimljivom ljubavnom ste periodu, a to će biti izraženo osobito u četvrtom mjesecu. Možda vam treba savjet mudre osobe koja vidi dalje od onoga što vi vidite?

mjesečni horoskop Posao/Financije:
Hoćete više, a imate sasvim dovoljno u materijalnom pogledu, pa da osjetite malo zahvalnosti za ono što imate bilo bi lijepo s vaše strane. Upravo krajem trećeg mjeseca posao će vam naglo doživjeti procvat te će vas iznenaditi dotok novca koji niste očekivali. Ipak, pretjerujete s brigom, a tako i s radom te se svim horoskopskim Ovnovima savjetuje da više pažnje posvete sebi upravo ovaj mjesec, da smanje doživljaj u vezi materijalnog, a obrate pažnju na ljude i stvari koji im ispunjavaju srce, a na koje zbog posla često zaborave. Nećete biti u oskudici,a plašite je se svjesno ili nesvjesno.

Zdravlje:
Stres i ovaj mjesec i zbog ljubavi i zbog posla. Nemate ravnotežu, pa i u ovom periodu će te je tražiti i biti psihički opterećeni. Treba vam više zabave zbog vašeg zdravlja, kako psihičkog tako i fizičkog. Prestanite sjediti, krećite se malo više. Loše navike neće se promijeniti ni kroz travanj/april. Fizičko zdravlje bit će u redu gledano općenito.