Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Ribe mjesečni horoskop

Horoskop

Ribe 

od 19/20. veljače/februara do 20. ožujka/marta

Vodeni znak

Vladajući planet: Neptun

Boja: Plava

Ljubav:

Sretni dani dolaze iznenada. Ribama se ovaj a i idući mjesec pokazuje kao povoljan za ljubavne odnose, a osobito onima koji još nisu u standardnoj, klasičnoj vezi. Novo poznanstvo će vas preporoditi i probuditi iz zimske uspavanosti i moglo bi dovesti do veze na duže staze. Isto tako odnos s osobom koja vam je već u srcu mogao bi se promijeniti i prometnuti u onakav kakav i očekujete – put za to je otvoren. Obratite pažnju na osobe rođene u zračnim znakovima.

Ribe koje su u vezama ili braku imat će nemiran period, mnogo rasprava, raščišćavanja računa, ali sve na pozitivan ishod i učvršćivanje ljubavnog odnosa.

Savjet  u vezi ljubavi stoji za muške Ribe jeste rođene sredinom marta ili ožujka je da cijene ono što imaju ili ono što će im se ovaj mjesec pružiti na tanjuru: ne odbijajte sreću, ne postavljajte nogu sudbini.

Financije/Posao:

Zabrinutost zbog posla i nemiri na radnom mjestu će ovaj mjesec biti iza vas. Novce koje očekujete dobit će te. Većina rođenih u ovome znaku konačno će financijski poboljšati svoje stanje te će biti manje glavobolje i brige oko egzistencijalnih pitanja. Rođeni krajem veljače ili februara opominju se da manje troše tako da se ne bi vrtjeli u krug koji se zove “sad imam – sad nemam.” Općenito dobar mjesec u pogledu novca i posla. Savjet je za neke Ribe da daju malo više od sebe na poslu.

Zdravlje:

Potrudite se malo više voditi zdrav život i dovoljno spavati, jer vam je imunitet u padu.  Izbjegavajte nezdravu hranu, jer vam je tlak varira u ovome periodu. Malo više kretanja donijelo bi vam mnogo dobra.