Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Škorpion horoskop

Horoskop


Škorpion je horoskopski znak kojeg obilježava strast u svemu što osjeća, misli i radi. Nesklon pokazivanju osjećaja na uobičajene način, Škorpion će radije zadržati u sebi dugo vremena ono što osjeća, pa tek onda pokazati. Vole pravdu i spremni su se agresivno boriti za nju. Ljubomorni su i posesivni te se smatraju najjačim zodijačkim znakom. Lako planu i bolje ih se tada kloniti. Što im donosi ovaj period u kojem su rođeni? Hrabrost je odlična osobina Škorpija, ali ih tvrdoglavost često dovede do ne baš inteligentnih postupaka. Što im donosi ovaj period u kojem su rođeni?
škorpion horoskop
Rođeni: 23. listopad – 21. studeni
Simbol: Škorpion
Element: Voda
Polaritet: Negativan
Boje: Bordo, crna
Kineski horoskop: Svinja
Vladajuća planeta: Pluton, Mars
Kvalitete: Postojan
Astrološka Kuća: Osma
Suprotni znak: Bik
Amajlija ili zaštita: Opal

Ljubav:
U ljubavi velike promjene i to sredinom jedanaestog mjeseca. Svađe i raskoli, borba za prevlast, za dominaciju u vezi ili braku. Škorpioni neće shvatiti da ne mogu držati sve pod kontrolom, bar ne u ovom periodu. No njihova tvrdoglavost tjerat će ih u još veće probleme u ljubavnom odnosu. Škorpioni u kraćim ljubavnim vezama će strmoglavo nasrnuti da što prije ostvare sigurnost na duge staze i začudo će im to polaziti za rukom u ovom periodu. Sve u svemu, jedan turbulentan period. Samci ovog zodijačkog znaka pronaći će ono što traže, dobiti to kroz jedanaesti mjesec, pa opet izgubiti, bar veći dio njih. Na nesigurnom su terenu do daljnjeg.
Savjet: Dobro bi im došlo da malo primire strasti, da se obuzdaju te malo više strpljenja, jer oni bez ljubavi nikad nisu. Tako i u ovom periodu, magnet su za suprotni spol, ali je pitanje kako sve to dovesti u ravnotežu pored ovolike strasti i navale da se što prije dođe do ljubavnog cilja.

Financije i posao:
Rješavanje financijskih problema je na vidiku i konačno se bliži vrijeme kada će se tu stvari srediti. Dugovi polako počinju da se privode kraju upravo u ovom periodu, ali to je tek početak a ne potpuno rješavanje situacije s financijske strane. Ovaj period im je pogodan za traženje povišica i napredovanja na poslu koji obavljaju. Nezaposleni Škorpioni su u studenom/novembru u izvrsnoj poziciji da dođu do posla koji će ih zadovoljiti i financijski i što se tiče uvjeta rada.
Savjet: Malo više poštovanja prema autoritetima čak i onda kad vidite da nisu baš u pravu. Vaš osjećaj za pravednost koči vas da prihvatite stvari koje bi morali prihvatiti ako želite napredovati. Obratite pažnj na osobu rođenu pod znakom Vage u ovim danima. Ponekad kao da je utjecaj Mjeseca i nesvjesno pravite greške, a to je baš u ovom periodu.

Zdravlje:
Problemi s leđima i nogama krajem studenog/novembra su kratka vijeka. Zdravlje vam je dobro.S psihiče strane je savjet da štedite energiju, jer je baš trenutno rasipate na sve strane.