Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Strijelac u mjesecu velikih promjena

Horoskop

Strijelci su poznati po tome što ne vole pasivnost i rutinu već su skloni čestim promjenama, pa će tako ovo razdoblje i biti u znaku promjena koje će se protezati sve do početka naredne godine kada će doći mirnije razdoblje.

22. studenog / 21. prosinca
Vatreni znak
Vladajući planet: Jupiter
Najsretniji broj: 3
Boja: Plava, ljubičasta
Suprotni znak: Blizanci
Zaštitna amajlija: Topaz

Ljubav:
Očekuje vas vrijeme prekida, vrijeme započinjanja novih veza. Jedno staro prijateljstvo pretvorit će se u ljubavni odnos, ali vi ste to odavno i slutili i željeli. Može se reći da ste trenutno u sretnom, ali nemirnom razdoblju što se tiče ljubavne sfere. Neke od tih ljubavi će biti za cijeli život, neke mogu potrajati jako kratko, ali je najvažnije da vas neće povrijediti. Strijelci koji su trenutno solo doživjet će pravi bum, neočekivano i iznenada će im se otvoriti više prilika za vezu tako da će moći birati i to će ih zbuniti, ali na kraju će mnogi naći ljubav.

Financije / Posao:
Promjena radnog mjesta kod manjeg broja zodijačkih Strijelaca će im donijeti i stres koliko god da su željeli nešto takvo. Ali te promjene im dugoročno gledajući nose dobitak i probitak koji do sada nisu imali već su stagnirali. Novac neće biti problem, ali je savjet da se organizirate u vezi financija i sprovede poslovni plan, jer ste skloni nepromišljenim postupcima i pretjerivanju u pogledu posla. Odnos s radnim kolegama titra nervozom i nemirom te bi bilo zaista dobro malo više samokritike, a manje prosuđivanja drugih i prebacivanja krivice na druge.

Zdravlje:

Noge će vas mučiti jedno vrijeme. Savjet je da se više odmarate. Idete iz krajnosti u krajnost: ili se izležavate ili prekomjerno radite. Potreban vam je balans baš kao i u poslovnom smislu tako i u zdravstvenom.