Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vaga mjesečni horoskop

Horoskop

Vaga

Osobe rođene od 23. Rujna/Septembra do 23. listopada
Zračni znak
Vladajući planet: Venera
Sretna boja: bijela
Sretno slovo: U
Sretni brojevi: 5, 12

Ljubav
Za horoskopski znak Vage preporučuje se da ovaj mjesec budu oprezni s onima rođenima u znaku Ovna, a osobito na relaciji ljubavnih odnosa. Neki će pokušati na veoma lukav način približiti vam se s ne baš najboljim namjerama te se savjetuje da birate društvo i ne dopuštate u svojoj srdačnosti da vam priđe bilo tko pod maskom iskrenosti i dobrih namjera. Zapravo, za Vage je ovaj period turbulentan, pun neočekivanih događanja, nemira, neodlučnosti, pa samim time je otvoren put za pogrešne odluke ili pogrešne procjene nečijeg karaktera. Također, početak desetog mjeseca donosi iskušenja vezana za dugogodišnje partnere. Možda je najbolji savjet da odluke u pogledu ljubavi ostavite barem do kraja listopada/oktobra. Ne kopajte po pradavnoj prošlosti i greškama partnera/partnerice, nikako nije vrijeme za to da ne bi došlo do pogoršanja stanja u vezi ili čak potpunih prekida. Otprilike s kraja lipnja Mars je ušao u svoj znak – Ovan i kretao se kroz sedmu kuću. Ovo je bilo u suprotnosti s vašim znakom te se posljedice čak i sada osjećaju osobito u vezama i brakovima. Međutim, za rujan/septembar bi vam taj prošli period mogao biti škola a ne da ponavljate stare greške. Ne zaboravljajte od koji ste se kamen spotaknuli u to vrijeme da se ne bi dogodilo ponovo. 29. rujna nezgodni Saturn završava svoju retrogradnost koja je započela 10. svibnja, te će time biti smanjene brige onih Vaga koji imaju problema u braku, a mnoge nedoumice biti će razriješene povoljno i više spontano nego promišljeno.
Vage koje nisu u vezi imat će savršenu priliku upoznati ne jednu već više osoba, ali je pitanje hoće li izabrati onu “pravu/pravog.” Važno je da uskladite razum i intuiciju da bi na koncu ishod bio-ljubavna sreća. Ipak je savjet da više poslušate unutarnji glas, glas duše koja se kod vas često totalno suproti razumu.

Posao i financije
Poslovni ljudi će htjeti provesti u djelo neke stare ideje vezane za financije i dobit tijekom ovog mjeseca no to nije preporučivo zbog prepreka s kojima će se suočiti, ali malo njih će ipak uspjeti. Vage znaju odvagnuti no često se dogodi da brzopleto donesu poslovne odluke što im se kasnije obije o glavu.
Kao i za ljubav i s poslovne strane se preporučuje da pričekate kraj mjeseca za ozbiljna djela vezana za financije.
Što se tiče vaših sretnih brojeva, konačno dobra vijest. Ako je ikada bilo vrijeme da se okušate u nekoj igri na sreću to je upravo sada, jer su vam zvijezde s te strane trenutno naklonjene i dobitak je većini horoskopskih Vaga na dohvat ruke. Dakle, hrabro!

Zdravlje
Ovaj mjesec neće biti ozbiljnih zdravstvenih problema. Iako ćete možda morati poduzeti preventivne mjere kako biste spriječili male zdravstvene probleme. Izbjegavajte piti hladnu vodu ili napitke, a ako se zdravlje dodatno pogorša, posjetite liječnika. Možda je vaš najveći zdravstveni problem ipak u glavu…Zašto? Svladavaju vas strahovi za fizičko zdravlje sve češće, a malo tko od ovog horoskopskog znaka ima razloga za to.