Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vodenjak mjesečni horoskop

Horoskop

Vodenjaci su, kažu, mirni i pitomi i donekle to i jeste istina. Ovo je njihov period mjesec siječanj i veljača obilježeni promjenama koje će imati dugoročne posljedice i pozitivne i negativne. Vodenjak je u astrologiji zračni znak i njime vlada Saturn. Ovaj horoskopski znak više je ezoteričan i duhovan, a manje materijalan.

Od 20 siječnja ili januara do 18. veljače ili februara
Simbol: Vodenjak
Element: Zrak
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Tirkizno plava
Vladajuća planeta: Saturn
Kvaliteta: Fiksan
Astrološka Kuća: Jedanaesta
U kineskom zodijaku: Tigar
Ne slaže se sa: Lav
Zaštita ili Amajlija: Tirkiz
vodenjak horoskop
Ljubav:
Čekate dugo, neki i godinama da se ostvari san o zajedništvu s voljenom osobom i upravo ste u vremenu da to i ostvarite. Put vam je otvoren, prilike će se ukazivati i samo je pitanje hoćete li u pravi trenutak reagirati na znakove koji će vam jasno biti dati. Odličan period u ljubavnom životu očekuje Vodenjake i to će im promijeniti budućnost naglavačke, ali u pozitivnom smjeru. Strpljen – spašen, kaže se. Bili ste strpljivi i čekali i upravo ćete u ovoj godini i u ova dva mjeseca imati priliku uzeti što želite već tako dugo i predugo.
Samci Vodenjaci će ulaziti u nove veze, ali i izlaziti iz njih, tako da će se malo njih skrasiti.

Novci i posao:
Niste materijalisti, ali će ovaj mjesec biti nervoze oko financija. Ne trebate se bojati, nećete ostati bez novca, ali ni bez posla koji već radite. Slaganje s kolegama i dalje nije na najboljoj razini, a ovaj period će vam pružiti šansu da malo više date sa svoje strane i malo više se potrudite oko drugih. Sretni brojevi za siječanj i veljaču su vam: 7, 11, 23, 27.

Zdravlje:
Glavobolje i nervoza zbog turbulentnih događanja u ljubavnom životu nisu negativnog karaktera i brzo ćete se opustiti. Savjet: Manje analizirajte, manje razmišljajte, tako ćete biti mirniji.

Za besplatnu izradu usporednog horoskopa ili natalne karte možete nas nazvati na broj: 064 630 637

ili iz Austrije i Njemačke. Brojevi telefona su na vrhu stranice.