Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vodenjak mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop za Vodenjake

Vodenjak
od 21. siječnja / januara do 19. veljače / februara
Zračni znak
Vladajući Planet: Uran
Boja: Tirkizna

Ljubav
Vodenjaci u ovome razdoblju ulaze u period kad će malo više pokazati osjećaje nego što je to za njih uobičajeno. Dugoročno gledano to je dobro mada će se mnogima od njih činiti da možda ne bi trebali davati mnogo, a s druge strane će od voljene osobe očekivati sve više i to će dovesti do unutarnjeg sukoba, ali i do vanjskih svađa među partnerima. Ipak stvari će se izgladiti sredinom veljače / februara, pa će nastupiti dani sreće i nježnih intimnih trenutaka. Kad bi ostalo ovako otvoreni kao u ovome periodu, gdje bi vam bio kraj?!
Oni Vodenjaci koji su slobodni uporno će se okretati prošlosti u ova prva dva mjeseca tekuće godine i nikako neće odustajati. Možda bi kretanje naprijed u ljubavnom pogledu dobro došlo.
Gubite previše energije izvrćući vrat unazad i  što je zanimljivo to vrijedi za većinu rođenih u ovome horoskopskom znaku.

Novac / Posao
Možda za mnoge prva dva mjeseca nisu dobra no vama će ići od ruke svaki posao koji započnete te svako ulaganje u bilo koji posao za koji smatrate da se isplati. Vjerujete sebi, no ipak želite promjene i nadate im se, ali one još neće doći. Novac svakako nije vaša briga za sada, pa bi bio savjet da ne umišljate kako će vam ga ponestati, jer neće. Strpite se u vezi poslovnih promjena, jer poslovne promjene neće vam doći preko noći niti uskoro, a nisu vam ni potrebne.

Zdravlje
Vrlo dobro osim stare boljke – zglobovi, a to kod starijih osoba ovaj mjesec kao i veljača će biti malo izraženiji no ništa drastično.
Vi se znate brinuti o sebi.