Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Besplatni savjeti za ljubav: ljubavne veze

Besplatni tarot, Ljubavni tarot

Da li je vaša ljubavna veza prekinuta ili ne možete pronaći ljubav?Provodite li previše vremena voleći “pogrešnu osobu?”
Pričate li svakome koliko ste sretni ili je ta ljubav tajna? Kad ostanete sami sa sobom, znate da nešto u toj vašoj ljubavi nije u redu. Na prvom mjestu nije u redu što osjećate da vam se ljubav uzvraća malo ili nikako. Uvjeravanje nekoga da vas voli nije ljubav. Vraćanje voljene osobe pri prekinutoj vezi moguće je samo uz obostranu ljubav. I tako, dok dajete sve, osjećate čas ushićenje čas bolnu prazninu, jer taj netko i ne zapaža i ne cijeni ono što dajete. No tko će zaljubljenoj osobi dokazati da ljubav prema krivoj osobi jeste škola koja vas uči što vi uistinu zaslužujete s nekom drugom osobom koja uistinu jeste prava za vas. Škola koja će vam na koncu donijeti sreću.

besplatni ljubavni
To je jedna strana priče.
Druga strana jeste da promijenite ponašanje za 360 stupnjeva te preokrenete situaciju i dovedete do toga da osoba koja vam ne pruža ljubav, tek usljed promjene vašeg ponašanja počinje i sama mijenjati ponašanje i uviđati koliko je vaša ljubav vrijedna. No za takve preokrete treba umijeće koje je ispod površine stvari i tu vam tarot može biti od velike pomoći otkrivajući nevidljivo, upućujući na put na koji niste ni pomislili da idete da bi došli do cilja i okrenuli situaciju u svoju, ili zajedničku korist sa do jučer pogrešnom osobom.
Nitko nikad nije pogrešan u ljubavnim vezama. Može biti izbor pogrešan, ponašanje pogrešno, nedostatak osjećaja koji se karakterizira kao pogrešan, no ljudsko biće, ljudska duša nikada nije pogrešna sama po sebi. A svaka pogreška nosi sa sobom i mogućnost ispravljanja i oprosta.
Svaka situacija ima izlaz, često zaklonjen našim predrasudama i pretpostavkama i osudama. Svaka nesređena ljubavna situacija ima mogućnost da postane i sređena i vrlo sretna,
Veliko dugogodišnje iskustvo naših tarot majstora s tisućama ljudi u vezi njihovih ljubavnih situacija potvrda je za to. Svjedoči u prilog tome.
Nemojte odustajati od svoje ljubavi čak i kada se stvari čine bezizlazne, jer ponekad je potrebno duže vrijeme i malo magije da se kolo sreće počne okretati na pravu stranu.
Ljubavno tarot otvaranje otkrit će vam ne samo ono što ne znate, što je skriveno ispod crno bijelog gledanja na situaciju i osobu koju volite već i način kako da se nosite sa situacijom da bi imali upravo onakvu ljubavn vezu kakvu želite.