Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Ljubavna sudbina: kako vratiti voljenu osobu?

Ljubavni tarot

Nikako, ako voljenoj osobi niste vi voljena osoba. To je početak, otuda se kreće u pogledu na vašu situaciju, a tek onda se ide dalje, ako se ima na temelju čega ići dalje.

Ipak, kako god, ovo pitanje je koje najčešće slušam i na kojem najčešće radim s nekom osobom. Često smo krivo ubjedjeni da nas netko voli ili suprotno-da nas ne voli. Osoba koja sa strane može sagledati stvar, bio to tarot majstor ili vidovnjak, može vam dati smjernicu ili direktan put kao odgovor na vaše pitanje. Budite spremni čuti, to je početak uspjeha, spremni čuti i ako ono što vam se kaže nije povoljno za vaše trenutno razmišljanje, osjećaje, uvjerenja.

Budite spremni prihvatiti da ako vam je netko nanio bol nije nužno da vas ne voli. Ili ako s nekim uživate, takodjer nije nužno da vas voli. Čudni su putovi ljubavi, a još čudniji načini izražavanja te ljubavi. Čest je slučaj da se onaj prema kome gajite naklonost ponaša suprotno svemu onome kako mi vjerujemo da se treba ponašati netko tko voli. I to je najteže prihvatiti različitosti. Svaki je čovjek svijet za sebe-zaboravljamo to uvijek iznova. Gledajući površinski, sve se može činiti bijelo-crno, a to je ona poznata: ako me voli, to će mi jasno pokazati, nema tu nikakih igrica i taktike. I to je u rijetkim slučajevima doista tako. Međutim, ljubav nije tako jednostavna kako bi svi mi željeli da bude. Ima svoje lijepe i loše strane, ima bezbroj lica, zagonetki, kutaka u kojima nam na uobičajen način pristup nije dozvoljen. Zato postoji tarot, zato se obraćamo vidovnjacima i tarot majstorima, zato što u nekom trenutku ne znamo gdje smo, što nam se događa i zašto nam se događa. Kako vratiti voljenu osobu? To je situacija u kojoj smo pred zidom i kojoj shvaćamo da sve nije crno bijelo u ljubavi, već, suprotno sasvim suprotno tome.