Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Pokidane veze: veze i brakovi u prekidu i spajanju

Ljubavni tarot

Vidovitost ili tarot? Kako vam može pomoći?

Sve je ukazivalo na to da je njegova ljubav prestala, da me više ne voli, da ne uživa sa mnom. Poceo se odvajati sitnicama, a onda sve više; u svemu je uživao sam, nije tražio moje društvo, nije opravdavao nedolaske doma u uobicajeno vrijeme. Na moju najmanju primjedbu bi planuo i nastajala bi svadja.

Pocela sam se povlačiti u sebe. No bilo je trenutaka kad bih se prenula te govorila samoj sebi:

Vrijeme je da se trgneš! I probudiš! I prestaneš plakati i žaliti nad sobom. Vrijeme je za promjene, promjene su kao navala svježeg zraka u zagušljivu sobu.

Uljuljkana u rutinu svakodnevnice i sama si se pretvorila u rutinu, nešto što se ocekuje i podrazumijeva, nešto već viđeno svakodnevno.
Vrijeme je da odbaciš strahove od samoce, od nevoljenja, od samostalnosti; vrijeme je da se osjecaš dobro sa samom sobom i prestaneš gubiti sebe sa onim tko te ne vidi ili tko kroz tebe gleda.

A onda bi ponovno zapocinjao drugi glas u meni: Što da ucinim? Kako da ucinim? Mogu li ja to? Jer se ne mogu zamisliti sama,kako cu preživjeti, tolike godine, toliko života zajedno… Nemam snage! Ne mogu! I osjecala sam doista da se ne mogu maknuti smjesta, osjecala sam se kao zavezana, kao da ludim.

I onda sam našla broj gospode Bibijane na internetu, sasvim slucajno, ne tražeci tako nešto, takvu vrstu pomoci. Suprug i ja smo nastavili zajednicki život i mislim da ne pretjerujem kada kažem da smo sretni kao i na samome pocetku braka.

N.K. iz Zagreba