Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Trajna ljubav

Ljubavni tarot, Zanimljivosti

Trajna ljubav je ona koju ne može uništiti nikakva kriza, nikakva treća osoba, nesuglasice, privremeni raskidi, bilo što. Takva ljubav ne mora biti sudbinska no po svojoj prirodi je slična sudbinskim ljubavima. Boriti se za svoju vezu ili brak, boriti se za osobu koju volite mada još nije s vama je osobina velikih karaktera i velike vjere u snagu ljubavi. Tako nastaje trajna ljubav mada je u kriznim trenutcima često teško u to vjerovati. Ali ljubav se zasniva prvenstveno na vjeri i to joj je temelj – vjera. Čak i onda kad se čini da spasa nema, da mogućnosti nema, da oprosta nema, da je, kako se to kaže, “odzvonilo” bašim nastojanjima. Prva greška koju mnogi čine je da očekuju od voljene osobe da čini što bi i sami vi činili. Tu se zaboravljaju različitosti između trenutnih emocija druge osobe, onoga što ona proživljava i misli se samo na sebe u takvim vremenima. Prebroditi takvu krizu dovodi do onoga što se zove ljubav kojojoj se otvara put da bude trajna ljubav. Borite se za svoju sreću. Odbacite ponos i ono poznato: “da me voli ne bi došlo do ovoga.” Te riječi su ukorijenjene od davnina i velika su zabluda.

trajna ljubav

Ako ste u situaciji da ne znate što ni kako, upitajte tarot, jer je tarot nešto više od varki uzdrmanog srca i zbunjenog uma.

Jedan od primjera trajne ljubavi i čvrstog braka je onaj između Meryl Streep  i njezina supruga Don Gummera. Kako je svijet Hollywooda poznat po kratkotrajnim vezama i brakovima, tako više na snazi i značenju dobiva jedan ovakav čvrst brak, a malo ih je sličnih općenito.

 1978 u vrijeme kad je Streep proživljava bol zbog smrti svog tadašnjeg partnera, dogodila se ljubav koja traje godinama, sve do današnjih dana. Poznato je da je njihov brak prebrodio mnoge krize, od onih teških do manjih i da je, eto, opstao – zbog velike ljubavi.

Ovo je tek jedan primjer među rijetkima.

Najpoznatija izjava ove slavne glumice o ljubavi i braku: “Svi smo u opasnosti da uzimamo ljude koje volimo zdravo za gotovo.”

 Ove riječi nose veliku težinu i o njima valja razmisliti u širem kontekstu. Ako vam je veza u krizi, ako mislite da nema povratka, ako sumnjate u ljubav osobe koju volite, velika bi greška bila odustati, pa makar vam ne polazilo za rukom spasiti stvar i kad pokušate više puta.

Biba