Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan?

Ljubavni tarot

LJUBAVNA PITANJA

Čuda postoje, osobito kada se radi o ljubavi. Ono što ne vidite prostim okom ne znači da nije ili da neće biti. Sa dovoljno jakom željom i snažnom vjerom svaki čovjek može dobiti ono što želi, a što se tako često čini nedostižno i daleko.

Svatko od nas ima neki dar, svatko je poseban na svoj način. Onaj tko vam okreće leđa danas, sutra će vam okrenuti lice…

Ne vjerujete? Ne vjerujete u čuda? Otuda i vaša nesreća. Zašto sam nesretna u ljubavi, ili nesretan?

– najćešće je pitanje koje mi se postavlja. Odgovor naravno uvijek leži u osobi koja i pita, ali ga ne zna prepoznati. Što činite da budete sretni? Trčite za nekim tko vas ne voli? Znajte da tada trčite upravo za svojom nesrećom. S kime živite? Želite li provesti život uz osobu s kojom ste u braku ili vezi? Da li je to vaša sudbina. Što je uopće sudbina? Što da radim?

– drugo je najčešće pitanje koje mi se postavlja. Odgovori su tako jednostavni, a tako… daleki. Zato se traže od vidovnjaka, od vidovitih osoba, ukratko, od osoba sa nadnaravnim moćima. Ne strahujte od istine, upitajte, dobit ćete smjernice i put čjubavi će biti jasniji kao i put sreće. Smisao tarota je da vam otkrije ono što ne znate, da vam odgovori zašto, ali i najvažnije KAKO. Kako se nositi s trenutnom situacijom i kako mijenjati neželjeno. Kako privući ono što želite postupcima koji vam nisu ni na kraj pameti čim ste zarobljeni pitanjima na koja ne možete pronaći odgovor. Doznajte zašto vam se u ljubavnom životu događaju loše stvari i kako ih izbjeći, dobiti željeno i usrećiti sebe i onoga do koga vam je stalo. Jer ne poduzimati ništa i samo se pitati zašto sam nesretna/nesretan u ljubavi nema smisla. Pokušajte s tarotom, nećete ništa izgubiti.