Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Gatanje za razliku od vračanja i čaranja, pruža odgovore za budućnost

Proricanje budućnosti

GATANJE DIVINACIJA

Gatanje, za razliku od vračanja i čaranja, pruža odgovore za budućnost koja nam nije poznata.Načini gatanja nisu se mijenjali od najstarijih vremena te tako vidovnjaci mogu po glasu, izrazu očiju ili načinu ophođenja o nekoj osobi otkriti mnogo već na samo slušanje ili pogled.Kako ljudi vole o sebi čuti samo dobro,tako neki vidovnjaci nisu skloni izreći istinu osobi kojoj gataju, radije je prešute, što smatramo nije dobro; radije da se kaže sva istina i tako pripremi osoba kojoj se gata,ako je nešto loše u pitanju. Na ovome mjestu čuti ćete samo istinu, nema oduzivanja, nema dodavanja, tako ako želite znati svoju budućnost – doznat ćete je onakvu kakva će i biti. Možete nam se obratiti sa povjerenjem u bilo koje doba.

VIDOVITOST

Sve gore navedene vrte gatanja zahtijevaju od osobe dar vidovitosti i duhovne prosvjetljenosti.Mnogi dijele vidovitost na ovu i onu,no vidovita osoba je vidovita osoba.Vidovnjaci se mogu orijenitrati na jedno polje vidovitosti,no u biti su to osobe sa nadnaravnim darom gledanja u prošlost,sadašnjost i budućnost.Vidovnjaci koje možete dobiti na naš broj 064 630 637 reći će vam sve što vas zanima o vašoj budućnosti,točno i precizno te se možete sa povjerenjem obratiti za jednu od vrsta gatanja.

TAROT PRORICANJE ILI GATANJE

Najraširenija vrsta gatanja su tarot karte. Magična moć predviđanja iz tarot karata počela je još sa gatanjem u obične karteda bi zatim negdje u 14 stoljeću otprilike postao poznat tarot špil. Svaka karta nosi svoj simbol te ima kako jedinstveno tako šire značenje onome kome se otvori ovisno od pitanja. Tarot karte se sastoje iz dva dijela, Velika arkana i Mala arkana, od kojih je Velika arkana glavni dio karata koju neki vidovnjaci prakticiraju samu kao jedinstven tarot. Osim što nam proriču budućnost tarot karte nam pokazuju kako uspostaviti ravnotežnu između dobra i zla i nama, kako pronaći pravi put u životu te riješiti probleme, bilo da se radi o ljubavi, novcu ili zdravlju.

VISAK

Visak potječe iz starog Egipta kad su ezoterici i okultisti koristili za pronalaženje vode,metala ili otkrivanje bolesti te proricanje budućnosti. Visak, kao i tarot, može koristiti svatko, no samo vidovnjak putem viska može dati precizne odgovore.Na postavljeno pitanje.Najpoznatiji je visak za pregled čakri koji otkriva naše energetsko stanje, blokade, te pokazuje mjesta na kojima je tjelesni, a samim time i psihološki problem.

RUNE PRORICANJE

Rune se koriste kako za gatanje,tako i za liječenje,proricanje,ali i za nametanje magije ili bacanje uroka.Jako su okultističko magijsko sredstvo kako za dobre tako i zle radnje.Potiču od sjevernih naroda i oduvijek su služile za proricanje. Kako su cijeli jedan svijet za sebe, rijetki su njihovi poznavaoci. Sadrže cijelu filozofiju življenja sreće i nesreće.Za proricanje runama mora postojati izrazito jak dar vidovitosti ,dakle, moći komunikacije na podsvjesnoj razini

KRISTALNA KUGLA

Kristalna kugla je danas podcijenjena i smatra se zastarjelom vrstom gatanja,mada je istina da je još od starog Egipta gatanje u kristalnu kuglu izrazito precizno i točno.Promatranje prošlih života oduvijek je vezano za gledanje u kristalnu kuglu.Kroz nju su drevni moćnici otkrivali budućnost svoje zemlje,spremali se u ratove prema proročanstvima iz kristalne kugle izrečena od vidovnjaka. Najpoznatija je ona izrađena od čistog gorskog kristala.Gledanje na karmu kroz kristalnu kuglu predstavlja za vidovnjaka najmoćnije sredstvo proricanja budućnosti sa osvrtom na prošle živote.

ASTROLOGIJA

Astrološko gatanje ili predviđanje vrši se na osnovu datuma rođenja,horoskopa,položaja planeta u trenutku rođenja u što spada i numerologija.Za astrološko proricanje važan je ne samo datum već i sat rođenja te planet pod kojim smo rođeni.Astrologija je cijeli jedan svijet za sebe,nauka, uzvišena, duhovna, kraljica nadnaravnog. U zvijezdama je zapisan svaki trenutak našeg života što dovoljno govori samo po sebi.Astrološko gatanje je najspecifičnije po podacima koje zahtijeva astrolog i vidovnjak od vas,a potrebni su mu za točan proračun kako bi vam se mogla iščitati budućnost.