Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Sudbinsko proricanje budućnosti

Proricanje budućnosti

Jedna od najzanimljivijih karata u Tarotu je Kotač sudbine ili Kolo sreće. Simbolikom nam pokazuje da se neke stvari u životu jednostavno dogode zbog niza okolnosti od prije i okolnosti sada. Pokazuje također da možemo utjecati na budućnost ako je znamo,a da ne možemo i da smo prepušteni hiru sudbine ako je ne znamo.

Imaju li onda proricanje i vidovitost smisla ako postoji sudbina? Kad ne znate ono što će biti, tada će i biti. No kad vam se kaže što budućnost nosi, tad vam se otvara put da neke stvari mijenjate onako kako bi željeli da se dogode.

(Ovdje se isključuje pečat sudbine tu nema promjena)

Prošlost sama za sebe se jedino ne može mijenjati, sve drugo ima priliku za promjenu. Kazivanjem budućnosti daje vam se ogromna moć u ruke da upravljate svojim životom, a ne da pasivno čekate da se dogodi ono što vam je vidovnjaci proreknu ili predvide. S druge srane, sudbinu ne zanima da li ste vi nešto zaslužili ili niste, ona jednostavno radi svoje ako ste vi u potpunom neznanju. No znate li nešto, ako vam je prorečeno ili predviđeno, tada to možete kontrolirati ili potpuno izbjeći.

Svoju budućnost odlučujete SADA, a ne sutra ni u neko drugo vrijeme. Inače će vas vjetrovi sudbine bacati kako puhnu, bez kontrole.