Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Tarot otvaranje šest karata

Tarot karte

Šest karata otvaranje

Tarot karta jedan-Visoka svećenica

Duhovni svijet koji vam se čini dalek važan je za svako područje vašeg života. Kakva je vaša intuicija? Imajte potpuno povjerenje u svoju psihičku, intuitivnu stranu? Odvratite se od materijalnog i traženja pomoći od drugih, poručuje se.
Vrijeme je da poslušate glas duše, a zanemarite argumente razuma osobito kad je ljubav u pitanju. Otvorite srce, prepustite duši da vas vodi, jer će vas odvesti u pravom smjeru.

Tarot karta dva – Papa Veliki svećenik

Papa ili Hijerofant tarot karta je pod znakom Bika te nosi njegove osobine. Upućuje vas da je vrijeme da preobrazite svoj život, da je vrijeme za dobre promjene. Označava pomicanje granica od kojih se strepili bez potrebe. Ovo je karta postojanosti i sigurnosti, odlučnosti i hrabrosti, kao i povjerenja u sebe i vlastite snage. Gledano na karakter, označava osobe s izvrsnim karakternim osobinama.

Tarot karta tri – Kralj štapova

Vaša vatrenost ili naglasak na to da je posjedujete svjesno ili nesvjesno je izražena kroz ovu kartu kada vam se otvori u tumačenju šest karata. Potiče na ostvarivanje ideja bez straha i zadrški. U ljubavnim vezama napominje da ostavite sumnje po strani i pouzdate se u svoju magnetičnu privlačnost koja osvaja. Vatra u vama zapalit će vatru i u drugima i proširiti se kao požar u cilju ostvarenja vaših želja. Krenite naprijed s plamom u sebi!

tarot 6 karata

Tarot karta četiri – Devetka pehara

Devetka pehara karta tarota je karta želja i jakih emocija! Ako pitate za osobu do koje vam je stalo, u tumačenju šest karata tarota, ova karta je uvijek dobrodošla. Vaši snovi su na putu ostvarenja, ali ne na način da čekate čuda već da se pokrenete u tome pravcu, jer će te doći do ostvarenja snova. Ne čekajte, ne sumnjajte, imate ljubav koja na vas čeka!

Tarot karta pet – Kraljica novčića

Imate vrlo uporan karakter i nikada nećete odustati od onog što želite, ali se može dogoditi da posustanete.Da biste upravljavali svojom sudbinom u željenom smjeru, morate biti neustrašivi i mijenjati taktiku u bilo kojem trenutku da zavarate trag. Otvorite se za nova iskustva, netko čeka na vaš znak dok vi oklijevate. Vi niste osoba koja oklijeva, to nije u vašem duhu, vi ste oni koji uvijek idu naprijed i ostvaruju svoje želje. S poslovne strane, dobitak je već u vašim rukama. Da li ga vidite?

Tarot karta šest – Car

Netko vas uporno sputava, ali vi izmičete. Car traži od vas da pustite svoju snažnu svoju energiju da slobodno teče, da je ne kočite i ne blokirate. Vaša radoznalost traži razigranost mašte, a ne prigušivanje, jer vi niste osoba koja prigušuje svoje želje, vi ste radost, igra, bezgranični u svojoj ulozi na pozornici života. Vi ste ona/onaj koji vlada u svakoj situaciji, nemojte to zaboravljati posebno u ljubavnim odnosima, ali i poslovnim. Dakle, opustite se i vladajte!