Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Najbolji tarot majstori: životni put s kartama tarota

Tarot majstori

Mnogi me često pitaju kako se može naučiti čitati iz karata, kako postati dobar tarot majstor ili kako postati najbolji majstor i tumač karata. Odgovor je uvijek isti: možete naučiti značenje karata, pa i povezivanje koje vas vodi do grubog tumačenja, ali dar proricanja ne možete naučiti, njega imate ili nemate. Mnogi pitaju i da li je tarot preko telefona ili uživo isti, a odgovor je da to ovisi od onoga tko vam tumači. Ako je savjetnik, proricatelj ili vidovnjak s darom, onda je svejedno je li kontakt telefonski ili sjedite li jedno preko puta drugoga.

Mnoge godine iskustva i tarot kao životni put obilježile su moje postojanje i moju misiju i smisao na ovome svijetu. Nadam se da ću i u drugom životu imati karte u rukama i biti ona koja čita karte, kao što sam to sada, kao što sam uvijek bila. Kroz karte tarota posmatram svoj život, tumačim znakove i događanja, pa tako i živote drugih, onih koji mi se obraćaju, traže tumačenje i savjete te poglede u budućnost kroz moju vidovitost kao dar naslijeđen, a ne naučen, jer se naučiti i ne može. Uža specijalnost, zbog najvećeg broja upita, jeste ljubavni tarot pa se tako i najčešće bavim njime, Neki će reći da je svako tarot tumačenje isto ili nije isto i potvrđujem to svojim iskustvom, ali dodajem da ona oblast u tarotu koju najviše tumačite jeste vaša odrednica kao tarot majstora. Malo vas zna koliko je moćan tarot medij te ga površinski gledaju očekujući samo odgovor, ne prateći smjernice i poruke koje on pruža. Proricanje budućnosti nije nešto što se olako može izvesti i učiniti za istinskog najboljeg vidovnjaka ili tarot majstora.

Poklonila sam dušu tarotu, ali je isto tako tarot otvorio svoju dušu meni. Duge godine su bile godine usavršavanja da bih postala ono što danas jesam, ali i dalje učenje kroz iskustvo ne prestaje.

Život kakav živim jeste onaj koji sam oduvijek sanjala, ako zaboravimo na sve nevolje i prepreke na koje sam putem nailazila i…zaobilazila uz pomoć svog anđela čuvara i svojih karata.

Tarot majstori i preporuke i iskustva koje ste dobili i imali s njima možda su vas često puta razočarali i naveli da prestajete vjerovati. To je vaš izbor, to je glas vaše duše, ali i razuma, Jer mnogo je onih koji nisu tumači s darom, a tako se predstavljaju.

Želim vam više povjerenja u ovaj moćni božanski medij i da uvijek date još jednu šansu, ako ne istom tarot majstoru, onda nekom drugom.

Ne odustajte od toga da saznate svoju sudbinu na vrijeme. Ne prepuštajte se neizvjesnosti, ne budite kao list na vjetru kojeg se bez njegove volje baca amo tamo a da ne zna šta mu se događa. Ne ostvari li se odmah nešto, ne mislite da ne postoji čas kada će doći vrijeme da se to što želite ostvari. Govorim ovo zato što mnogi ne shvaćaju da se vrijeme u tarotu ne može precizno proreći, protumačiti. Okvirno, da, ali točan dan ili datum može se samo slučajno pogoditi.

Ne odustajte odmah ako se stvari brzo ne poslože kako vam je iz karata rečeno. Imajte povjerenja u divinaciju, imajte vjeru, jer bez vjere ne možete ni tražiti proricanje budućnosti, zato što se ona ne može vidjeti onome koji ne vjeruje, a pita.

Ne odustajte odmah ako vas razočara neistinitost tumačenja karata onih koji sebe nazivaju tarot majstorima, a to nisu., osobito kad je u pitanju traženje tarota za ljubav.

Otvorite dušu kada pristupate s pitanjem, tako da se i tarot otvori vama svojom magijskom, okultnom moći proricanja ili gatanja. I ne zaboravite vjeru… Bez nje bolje ne pitati ništa. Svaka sumnja dovodi u pitanje i tumačenje.

Možete ostvariti sretniji i ispunjeniji život kroz savjete i uvide najboljih tarot majstora koji uvijek prvo ukažu na putokaz, a potom slijedi proročanstvo, tumačenje, što mnogi jednostavno previde.

Drevna proricateljska tehnika karata tarota može magično promijeniti vaš pogled na život općenito te vam doslovno donijeti čudo u život.

Moje iskustvo i iskustvo tisuće i tisuće onih s kojima sam bila i onih s kojima sam ostala u kontaktu svjedoče o tome.

Upitajte naše savjetnike za sve ono na što ne nalazite odgovore i uvjerite se.

B.

 ljubavni tarot i tko su tarot majstori i vidovnjaci, pročitajte nešto vise o tome u nastavku teksta. Takodjer nas možete dobiti na telefone Hrvatska 064 630 637, Njemačka 0900 3887 787 , Austrija 0900 520 834