Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Vrhunski tarot majstori dati će vam smjernice koje idu kroz tumačenje

Tarot majstori

Tarot, karte tarota, mnogi pogrešno shvaćaju i prihvaćaju svoje shvaćanje upravo zbog toga što im tarot majstori, uz konkretne odgovore na pitanja, uopće ne objašnjavaju bit tarota u par rečenica. Tako dolazi do pogrešnih uvjerenja od strane osoba koje postavljaju pitanja, a nakon pogrešnih uvjerenja do okrivljavanja majstora tarota-naravno, u slučajevima kad im odgovori na pitanja nisu po želji ili kad se ne ispuni ono što je tarot pokazao, kada se tumačenje karata ne ostvari. I tu je ključna točka ili bit tarota: kad se ne ostvari…

Bit tarota je da pokaže ono što će biti ako slijedite i smjernice koje idu kroz tumačenje, a svaki vrhunski tarot majstori će vam te smjernice i dati.

Ne slijedite li smjernice ako su vam date, ne očekujte ostvarenje osim možda nekim slučajem da se dogodi. Onaj tko se predstavlja za tarot majstora, a daje vam samo škrte odgovore bez usmjerenja ili vam tumači kao da je Bogom dan, ili vam priča bajke, ne može se zvati tarot majstorom. Da, može se zvati, ali to nije.

Tarot smjernice mogu ići i direktno kroz tumačenje, čitanje tarot karata ako pažljivo slušate. Ne jednim uhom da slušate očekujući željeni odgovor već s razumijevanjem i sa otvorenošću ka odgovorima i onda kada vam nisu po volji. Još je bitnije pažljivo slušanje tumačenja, odgovora upravo onda kada su onakvi kakvi ste željeli da budu. Zato što je tu najveća zabluda u pitatelja:

većinom tada objeručke prihvate odgovor, a dalje idu kroz život većinom suprotno od onoga na što ih je odgovor usmjerio i očekuju ostvarenje.
Slušajte tumačenje dušom, intuicijom, kao što ga slušate umom koji samo čeka da mu se priopći što želi čuti, a zatim čeka…Slušajte glas, energiju koja dolazi od tarot majstora koji vam tumači, ili ako hoćete, gata ili proriče. Prestanite sa slušanjem svojih želja i davanjem nadnaravnih moći tarot kartama. Tarot ne može upravljati vašim životom, samo ste vi oni koji to mogu. Tarot je vaša desna ruka na životnom putu, ali vas ne vuče za drugu ruku, ne gura,; to možete samo vi. Kako god, izbor je na vama, a ne na tarotu ili tarot majstoru.
Osluškujte, dobro osluškujte s kime razgovarate.

Tarot majstori Leonarda