Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Čitanje karata tarota

Tarot

Tarot je špil ili snop od 78 karata čije se porijeklo do dan danas nije otkrilo.Velika Arkana ili glavne karte sastoji se od 22 karte, a Mala Arkana 56 karata(štapovi, novčići, pehari, mačevi). Mistična svojstva tarota te njegova moć snažno privlače u traženju odgovora na sva životna pitanja.
Karte su simbolički oslikane te svaka slika predstavlja simbol tajnih prirodnih sila, te tarot majstor kroz njih tumači tarot.
Kroz vrijeme,mnogi su prema svojoj osobnoj viziji oslikavali tarot karte, a mnogi ih i tumače kako im padne na pamet: bez istinskog znanja, bez bar izvjesne moći vidovitosti bez koje se ne može pristupiti tarotu. Preko stotine vrsta špilova postoji što samo po sebi govori da su mnogi kojima je palo na pamet uzeli sebi za pravo vjerovati da poznaju Tarot.

Postoje dakle privatizirani špilovi, klasični špilovi i okultni špil koji ja osobno koristim,poznat još kao špil koji je nakon dugo godina traganja dao oslikati A.Crawley.

Okultno, tajno, mistično, magijsko,kako god da to nazovete, usko je povezano za Tarot i njegovo tumačenje ili gatanje iz tarota. Zato ne može svatko kome padne na pamet imati pristup tarotu.

Besplatno proricanje sudbine za vas.