Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Tarot gatanje sudbine, gatanje na budućnost

Tarot

Kako gatate iz tarota? Kako znate što tarot karte govore? – ponekad ljudi upitaju.

Naše tijelo može predosjetiti budućnost no nitko ne zna kako ni odkud.Možete li prepoznati reakcije svoga tijela par časova prije nego što će se dogoditi nešto važno? Bar malu količinu vidovitosti posjeduje svaki čovjek.

Ako vjerujete svojoj intuiciji doista ne sumnjajući možete zaustaviti neke stvari da se ne dogode ili ih promijeniti. Ono što izgleda najteže u pravilu je najjednostavnije.

Kad otvorim tarot karte na budućnost nekome istog trena počinjem dobivati signale od tijela te osobe. Potpuno je nevažno da li je osoba ispred mene ili miljama daleko. Vi mi govorite svoju budućnost, ali to ne znate, jer da znate ne bi bilo potrebe pitati za nju, mogli bi jednostavno upravljati njome,graditi svoju sutrašnjicu čak i u onim segmentima života za koje mislite da su vam „dosuđeni“ te da su vaša sudbina.

Tarot u simbolima prikazuje što bi se moglo dogoditi,pazite: što bi se moglo dogoditi,a ne što će se dogoditi sigurno, zato što čim vam kažem vašu budućnost-vi ste je automatski sposobni i mijenjati ako se usuđujete. U rijetkim su slučajevima neke stvari u budućnosti nepromjenjive. U čemu je stvar? U tome da se čovjek,kad mu se kaže budućnost, slijepo toga drži ne pomičući da nešto promijeni ako mu to ne odgovara. Tako se stvara sudbina. Sudbina se može otkriti s Tarot kartama ako ste spremni čuti i prihvatiti je. Nisu svi skloni dobro podnijeti neke negativne stvari povezane s njihovom sudbinom dok, s druge strane, rado slušamo što želimo ostvariti ili što želimo. Neki vjeruju da je ljubavna sudbina unaprijed određena i da se ne može promijeniti, dok drugi vjeruju da odluke koje donosimo u životu mogu izmijeniti našu sudbinu. Što je istina?

Gatanje iz tarota nije vaša sudbina, gatanje je otkrivanje. Neke stvari su oduvijek iste, ali to što su iste ne znači da su nepromjenjive. Dopustite sebi spoznati svoju sudbinu da bi vam život bio lakši. Budućnost je ono od čega često strepimo, a većina aših strepnji nikada se ne ostvari. Strah je lukav igrač i odvraća vas od istine, pa nemojte dopustiti da ostanete u njegovom mraku. Tarot je svjetlost koja razbija taj mrak i vodi vas do spoznaje kako bi se lako nosili s budućnošću i subinom.