Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Tarot i vidovitost poveznice

Tarot

Odnos između vidovitosti i tarota je isprepleten i povezan. Vidovitost se odnosi na psihičku sposobnost opažanja nevidljivog i djeluje kroz povezivanje s intuicijom i primanjem vodstva iz viših područja duhovnih dimenzija.
Tarot je, s druge strane, alat – špil karata koji sadrži simboliku, slike i arhetipove – koji se koristi za proricanje i samootkrivanje. Vidovitost i tarot međusobno su povezani aspekti velikog područja psihičkih i intuitivnih praksi. Iako se razlikuju u svojim metodama i pristupu, odnos između njih dvoje je tijesan – prakticiranje jednog često poboljšava i jača drugo.

Poveznice i značaj:

I vidovitost i tarot imaju za cilj pružiti uvide u budućnost i sadašnjost, mudrost i smjernice o životnim situacijama, odlukama i mogućim budućim ishodima. Ovaj odnos može se shvatiti na jednostavan način:
Vidovitost djeluje kao urođena hipersenzibilna sposobnost dok tarot djeluje kao medij ili alat koji poboljšava, podržava i pojačava tu vještinu. Kao pomoćno sredstvo.
Vidovnjacima korištenje tarot karata može pomoći da usredotoče svoje cjelokupne parapsihološke sposobnosti na kanaliziranje energije za primanje jasnijih i razumljivih poruka.
Bogata simbolika u tarot kartama nudi jasnu sliku koja vidovnjacima može olakšati tumačenje i prenošenje informacija koje primaju.
tarot karte online
S druge strane, oni koji se bave tumačenjem ili čitanjem tarota također mogu s vremenom razviti i ojačati svoje vidovnjačke sposobnosti. Mnogi tumači tarota govore o pojačanim intuitivnim sposobnostima i povećanoj moći tumačenja i razumijevanja simbola i događaja ako usporedno razvijaju i vidovitost.

Nadarenost za tumačenje tarot karata kao i vidovnjaštvo ujedinjeni su izvrstan način da doznate što vam nosi sutra ili što vam predstavlja ono što se događa sada u vašem životu.
Može vam pomoći da bolje razumijete druge i njihove motivacije, donošenju odluka i planiranju budućnosti. Također pomaže da vidimo zašto često činimo što ne želimo i cikluse, a također i da razumijemo zašto nam se u životu događa što ne želimo ili zašto ne možemo dobiti ono što želimo.

Pitanja i odgovori:

Onima koji traže odgovore o svom ljubavnom životu i drugim važnim aspektima života kroz svoje intuitivne sposobnosti i duboko razumijevanje ljudskog ponašanja, vidovnjakinja ili tarot majstor je u stanju ponuditi dragocjene savjete i otkrivanje budućnosti koju je dobro znati unaprijed. Bilo da se borite s izazovima u ljubavnoj vezi ili braku, odlukama vezanim za posao ili osobnim rastom, tu smo da vam pomognemo da se snađete u ovim složenim situacijama. Ulaskom u duhovno carstvo vidovitosti i tarota mogu se osvijetliti putovi onima koji se možda osjećaju razočarano, zbunjeno, u sumnjama, s mnogo pitanja na koja traže odgovore.

Možete naše vidovnjake i tarot majstore dobiti na telefone:
Hrvatska 064 630 637, Njemačka 0900 3887 787 , Austrija 0900 520 834