Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Tarot ispunjenja želje

Tarot

Tarot ispunjava želje ako napustite uvjerenja koja su vas dovode do situacije kad gubite ono što želite upravo zbog tih uvjerenja koje nas uče još od djetinjstva. Najlakše je odustati od sreće, ali borba za nju je teža osobito ako više ne vjerujete, ako se osjećate poraženo i ne vidite više izlaz iz neke situacije. Ispunjenje želja dolazi s prihvaćanjem onoga što nam tarot karte govore, što nam otkrivaju i, prije svega, vjeru. Ne očekujte čuti sani ono što vam egu godi, očekujte istinu od naših tarot majstora. Ako ste za istinu spremni, tad će vaš put do ispunjenja želje biti otkriven, i pokazan.

tarot željaOno što sudbina sastavi može se samo na neki vremenski period prekinuti,
ali ostaje zauvijek siguran put da dvoje ljudi koji se vole opet budu zajedno.
Često ne znamo prepoznati taj put ni način kako ga tražiti. Zato postoji Tarot koji otkriva ispod onoga što vidite, iza onoga u što sumnjate – da nam pokaže da je malo toga u očiglednom, malo toga u sumnjama, a mnogo toga što se ne može površinski vidjeti. Kad dignete ruke od svega govoreći da nemate više ništa tražiti s osobom s kojom ste prekinuli vezu ili je tek želite započeti – tad idete protiv sudbine ili karme, sami sebe spotičete ne tražeći dalje od površinskog.
Gledamo u voljenim osobama da budu prema našim očekivanjima i to je prva greška.
Takve situacije počinju uvijek s rečenicom: Ako me voli, uradio/uradila bi to i to, a ne bi ovo ni ono… Nažalost, put do ispunjenja želje time se zatvara.
Tarot je medij koji vidi dublje i više, koji spoznaje ono što se čini nevjerovatno i koji otkriva kako to nevjerovatno postaje stvarnost. Svaka karta sa svojim simbolom cijeli je jedan nevidljivi svijet u kojem je sadržan misterij života, pa tako i naše životne situacije.
Ne dižite ruke od željenog, ne gledajte samo ono što pluta na površini, jer univerzum nam pruža upravo ono u što vjerujemo, a Tarot otkriva i pokazuje vam kako doći do onoga što želite.
Pokušajte, uvjerite se, a onda vidite kolika je moć Tarota.