Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Tarot, keltski križ otvaranje

Tarot

Tarot tumačenje od istinski duhovne osobe koja posjeduje unutarnjeg tajnog vodiča, te moćnu intuiciju i dar vidovitosti može vam doista biti svjetlost na životnom putu. Često smo zbunjeni raznim proricanjima, razočarani što se nisu ispunila, a nisu se ispunila,jer su ili lažna ili još nije došlo vrijeme, a naše strpljenje je sve manje. Tarot karte su u simbolima što samo po sebi potvrđuje gornju tvrdnju, u prijevodu: ne možete sjesti i „naučiti tarot“ kako to mnogi misle i tvrde. Svi imamo neko unutarnje vodstvo, još ostaje pitanje kakvo je to vodstvo i kamo nas upravlja. Svako tarot otvaranje prvenstveno je povezivanje simbolike jedne karte sa drugom, a zatim cjelokupno značenje dolazi, točnije, odgovor na ono što pitate.

Otvaranje tri karte inače se smatra najjednostavnijim, dok se tarot otvaranje keltski križ drži kao najteže ili najzahtjevnije, što je u neku ruku točno, jer ne možete ga promisliti i tumačiti u vremenskom rasponu kao manja otvaranja.

U keltskom križu otvara se deset karata:

1. Sadašnjost, trenutak u kojem netko pita te poveznice
2. Uzrok problema i mogućnost rješavanja
3. Osjećaj, intuicija osobe koja pita, skrivene misli
4. Bliska prošlost koja utječe na sadašnjost
5. Očekivanja onoga koji pita i želje te cilj
6. Budućnost bliža, moguće rješenje, ishod potencijalni
7. Ova karta pokazuje osobu koja pita kakva jeste
8. Okolina osobe te njezin utjecaj na osobu kao i pitanje
9. Strahovi i nade pitatelja, karta savjetnica kako se odnositi naspram problema
10. Rješenje problema, budućnost gledana na duži period, posljedica neprihvaćanja odgovora koje su tarot karte pružile

Ovo otvaranje ne treba dodatne karte za tumačenje, jer deset karata je posve dovoljno da prikaže neki problem, odnos prema njemu, okretanje u svoju korist te rješenje. Na koncu, svako otvaranje, svaka metoda tarot tumačenja traži odgovoran pristup da bi se pitatelju pružio istinit odgovor, a ne lažne nade. Tarot proricanje, tumačenje, gatanje, kako god to nazvali, nije za obmanu već za istinu.