Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Tarot otkriva urok

Tarot


Može li se preko tarota otkriti urok ili crna magija?
Da. Potreban je vas datum rođenja, sat rođenja, ime, a također će pomoći da spomenete ako sumnjate na nekog određenog kao i vaše objašnjenje zašto mislite da je na vas bačen urok ili crna magija.
Ako stvari u vašem životu krenu neželjenim putem i ako taj proces traje dugo, mnogi, ne nalazeći odgovore na način kako su navikli, racionalno i umom, priklanjaju se vjeri da je u pitanju “sigurno” crna magija ili urok. Nažalost, okolo su mnogi koji će vam tako nešto i potvrditi te iskoristiti vašu iluziju u svoje svrhe. Dokazana je istina da urok ili crna magija postoje te a se mogu ukloniti, no isto tako je istina da nisu baš tako prečesti, jer je malo onih koji znaju načiniti crnu magiju, a još manje onih koji je mogu otkloniti ili poništiti. Možda ćete najbolje kroz jedan primjer uvidjeti što urok nije kada se u očaju vjeruje da sigurno jeste, jer se neka situacija ne može prihvatiti.

tarot otkriva urok
Žena, 45 godina. Ljubavnu vezu je prekinula prije koji mjesec i s prekidom je prestao i svaki kontakt s partnerom. Pokušavala je nekoliko puta na razne načine obnoviti kontakt, ali on odbija razgovor i ne objašnjava zašto. Međutim, ona se ne može pomiriti s tim, još voli i još je zaljubljena. Pitam je za razlog prekida, odgovara mi da se on počeo najednom ponašati čudno, hladno, da se sve više udaljavao te da je njegova obitelj bila protiv njihove veze, osobito majka. Prvo mi postavlja pitanje za tarot, hoće li se on javiti i ima li nade da se veza obnovi. Pri tumačenje karte jasno pokazuju da će se veza neće obnoviti, ali nakon dužeg vremena. Potom ona kaže da jako sumnja da je netko na njega bacio urok i da se on zato poče čudno ponašati i prekinuo, a sumnja da je to njegova majka. Otvaram karte na njegovu majku i vidim da tu nema nekakvog uroka ili crne magije, ali da njegova majka doista jeste bila protiv te veze. Nakon toga ona inzistira da joj pogledam kroz vidovitost da li je to sigurno ili je li možda u pitanju netko drugi.
Opet je odgovor negativan. Na to mi odgovara da je njoj više puta gledano u tarot i da su joj mnogi tumači tarota i vidovnjaci rekli da je na njih oboje bačen urok. Ponavljam joj da to nije točno. Ona se zahvaljuje i pozdravlja dok ja osjećam da ne vjeruje, a ne vjeruje zato jer nema što drugo za što bi se uhvatila kao opravdanje što se njezin partner udaljio, a usput je nestrpljiva da čeka pomirenje koje će biti tek kroz duži vremenski period.
Naravno da dalje slijedi kontaktiranje drugih i očekivanje ponovne potvrde uroka na njemu i njoj.
Neprihvaćanje onoga što jeste, otpor prema stvarnosti, prema onome što ne možemo trenutno promijeniti čest vodi do očaja, a očaj do stranputica i samozavaravanja.
Ipak, tu je druga strana priče kada je crna magija ili urok doista u pitanju, a onaj na koga je bačen odbija to povjerovati. U biti se ne zna što je gore: umišljati urok ili odbijati činjenicu da je doista bačen na onog tko pita.