Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:0,93€
mob:1,12€
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99 €/min

Tumačenje tarot karata: uspravno postavljena tarot karta Luda

Tarot

Luda predstavlja novi pristup u nekom aspektu života.Osoba se suočava sa izborima vrlo značajnim te odlukama koje bi mogle promijeniti njezin život, s kojima bi mogla započeti novi životni period.Tako se može naći pred teškim izazovima koji nose rizik a samim time i strah, no uz mudrost i hrabrost da se nešto promijeni i prihvati, ishod ove karte po Thoth ili egipatskom tarotu je pozitivan.

Obrnuto postavljena

Pokazuje da odbacujete svu mudrost, ono uzvišeno u sebi, Ukazuje na egocentričnost, glupost, nesigurnost, neodstupanje od utabanog puta te negativan ishod.

Kada očekujete sreću lijepo bi bilo da očistite unutarnji prostor od gorčine, pamćenja loših stvari, da otvorite srce, ne samo za ono sto vi želite već i za poštivanje onoga što druga osoba jeste. A ono što druga osoba jeste često se protivi vašim željama… Tako zapravo, umjesto očekivane sreće, lansirate sami sebi nesreću i sami sebi objasnjavate kako vas je ta druga osoba učinila nesretnim/nesretnom.

Ljubav nije ispunjavanje naših želja, ljubav je na prvom mjestu prihvaćanje. Kada sebi jednom dopustie da prihvatite nekoga kakav doista jeste, bez obzira što ne shvaćate zašto, kako, itd… Dogodit će vam se čudo u koje vjerojatno ne vjeruje većina vas dok ovo čita. Srce koje u potpunosti prihvaća-prima. Doživljava čudo-ispunjenje želje. Primjer: Prekinuli ste vezu, a uz to vam je priopćeno direktno ili indirektno da vas osoba s kojom ste bili u vezi ne voli ili jednostavno imate taj osjećaj i podupirete ga sa razlozima koji vam se čine logični i jasni. Prvo pitanje koje bih vam postavila bilo bi: Zašto me zovete, zašto tražite odgovor od tarota ako je sve jasno i logično? Da pitate hoće li doći do pomirenja?

Da, zovete da to pitate, a ni na kraj pameti vam nije nista osim toga. Ništa nije logično i jasno. Tarot će vam na koncu konca reći da treba rijesiti uzrok, a ne se opsesivno baviti posljedicama.