Austrija telefon
0900 520 834


2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
tel:6,99 kn/0,93€
mob:8,41kn/1,12€
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787


1,99-2,99 €/min

Život i životna sudbina kroz Tarot

Tarot

Život i životna sudbina često se usko povezuju mada je jasno da postoji i karmička strana koji je posve suprotna od sudbinske i to Tarot jasno razdvaja i objašnjava. Teško je shvatiti i prihvatiti da kakvo god da je vjerovanje, uvijek se može umiješati karma, dakle, uzrok – posljedica.
Raditi jedno, a očekivati drugo je nedostatak samopoštovanja, isto kao što nije pošteno od tumača očekivati da pruži odgovor po vašoj želji, jer to je opet nepoštovanje druge strane. Ako nešto ne možete prihvatiti, neki odgovor koji nije u skladu s vašim željama, onda odstupite, ne pitajte dalje.
Shvatiti važnost karme preko čitanja karata ima izuzetnu važnost. Zašto? Zato što vam karte neće ništa dati ni oduzeti već otkriti. Mogu vam objasniti karmu, što znači – životne promjene koje mogu utjecati na krajnji ishod neke situacije koja je do jučer bila drugačija. Ako se s tim ne možete pomiriti, ako to ne možete prihvatiti onda je najbolje ništa i ne pitati.
Očekivati od sudbine da vas udari nekim darom s neba krajnje je naivno, a ako se to slučajno dogodi, pa gdje vam je kraj? No postoji i druga strana medalje koju tada zaboravljate, a to je opet i opet – karma. Ona može promijeniti sudbinski poredak, poremetiti stvari i dovesti vas u zabunu, očaj, neshvaćanje i traženje žrtve na krivome mjestu. Često je životna sudbina okrutna i stvara frustraciju i bijes i kada u takvom stanju tražite odgovor iz Tarota – nije dobro, jer očekujete spas i to hitni spas, ali istinu nikako, činjenice nikako. Da, savjet će doći svakako, ali vi ste oni koji ste na prvom mjestu odgovorni za svoj život, a ne onaj tko vam tumači sadašnja i buduća zbivanja. Ograđivati se od vlastitih pogrešaka i tražiti ih uvijek u nekome drugom, većinom u partneru / partnerici samo dovodi do pogoršavanja trenutačne, ali i buduće situacije. Sagledajte prvo sebe, svoje poteze i svoje ponašanje, a potom one oko sebe i tada možete shvatiti odgovore koje vam karte daju. Ovo se osobito tiče financijskih, poslovnih problema mada obuhvaća i ostala područja života.

tarot sudbine

Na vrlo sažet način je poznati svjetski vidovnjak koji uspješno radi na daljinu – Lazarev izrekao ono što je mnogima teško shvatiti a kamoli prihvatiti.

“Ako čovjek radi greške i za to nije kažnjen, raste njegova samouvjerenost i fanatična vjera u sretnu sudbinu. Postaje ponosan i agresivan. Ako čovjek dobiva visoku plaću a ne zavređuje je, ako vidi da za isti posao drugi dobivaju puno manje, to također povećava fanatičnu vjeru u sretnu sudbinu. Ako čovjek radi greške i za to nije kažnjen, raste njegova misao da je rođen pod sretnom zvijezdom. Njegova duša postaje ponosna i agresivna. “

Što leži iza ovog objašnjenja?

Leži pogreška da često vjerujemo u sudbinu kada ona sa zbivanjima u našim životima nema nikakve veze i to ima svoje posljedice. One se često otkrivaju i pokazuju kroz samo pitanje koje postavljate proricatelju. Na mnoga pitanja već znate odgovor, ali uvjereni da vam je životna sudbina nešto drugo od onoga što živite ili da je ona upravo ono kako živite, čekate odgovor koji će zadovoljiti vaša očekivanja i vašu pogrešnu (ili ponekad, samo ponekad točnu) uvjerenost. Često, vrlo često, onaj koji pita već dolazi spreman s određenom željom da dobije odgovor kakav mu odgovara.
S druge strane, kao što je već mnogo puta potvrđeno, velika je moć Tarota kao medija predviđanja, prihvaća sva pitanja, pa vam direktno može dati odgovor da li vam je nešto, netko sudbina ili možda karma…