Austrija telefon
0900 520 834

cijena poziva je
2,16 €/min.

Hrvatska telefon
064 630 637
cijena 6,99 kn/min
mobitel: 8,41 kn/min
(PDV uključen)
Njemačka telefon
0900 3887 787

cijena poziva je
1,99-2,99 €/min

Značenje sudbine, što je to sudbina?

Tarot

SUDBINA ZNAČENJE

Sudbinu možete mijenjati, karmu isto, ali USUD – Ne.

Ovih zadnjih mjeseci najčešći upiti vezani su za neke „propasti.“ Bilo da se radi o braku ili vezi, o poslu ili novcu, formule su uvijek iste. Čovjek smatra da se našao u situaciji koju nije ničim zaslužio i da je kraj njegovog svijeta na pomolu. Znate što tražite, ali ne znate kako da tražite?Treba li vam vidovitost da shvatite kako postoji vrijeme sreće i vrijeme nesreće? Sudbina nam se često čini kao nešto što nismo zaslužili.

Znate li što je sudbina?

Da li je to život kako ga sami krojimo ili nešto nametnuto od neke više sile? Sudbina je ono što vjerujete da ona jeste, nema dalje, nema više. Sudbina se ne stvara željom bez djelovanja i djelovanjem bez vjere. Ne događa se samo vama, događa se svima da mislimo kako nismo zaslužili ono što nas je snašlo i često je to mnogo puta istina. Prva greška koju tada činimo je pružanje otpora, a otpor dovodi samo do pogoršavanja situacije.

Druga greška je prepuštanje, a prepuštanje dovodi do gubljenja orijentacije. Ne trebate biti vidoviti da zastanete i umanjite važnost „katastrofi“ koja vas je snašla. U dubinama vašeg bića čekaju vrlo jednostavni odgovori na naizgled jako teška pitanja. Put koji se čini sporedan najčešće biva pravi put za izlaz. Ne budite tvrdoglavi i nevjerni. Zatražite savjet. Bar jednom dopustite da odlučuje vaša duša,a da umukne razum.